![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
In final PS3 80GB a ajuns si in Romania ... chiar asteptam un 80Gb .. pentru compatibilitatea cu jocurile PS2 Here's the proof : http://www.emag.ro/console_hardware/...neagra--p59171Finally ... it's here Cred ca este o buna ocazie pentru cei care vor neaparat o consola de 80GB si nu au cumparat din cauza "PAL" si "NTSC"
__________________ Finally ... Y2J has come back to Computer Games Forum !! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: Oradea |
Consolele PS3 80GB fabricate pentru Europa nu au compatibilitate cu jocurile de PS2. Este exact aceasi consola ca si PS3 40GB, doar ca are HDD mai mare si controller dualshock 3 (are tot 2 porturi USB, nu are cititor de card si nici backward compatibility). De fapt asta s-a anuntat si la conferinta SONY de la E3, cand cel care a prezentat conferinta a spus clar ca se va lansa pentru Europe console PS3 80GB, care o sa fie identice din punct de vedere hardware cu cele de 40GB, doar ca SONY vrea sa ofere la clienti un HDD mai mare la acelasi pret, de aia si consola asta costa 1500 RON, la fel ca si cele de 40GB. Console PS3 compatibile cu jocurile de PS2 se gasesc doar in America si Asia. Daca ai fi citit pe site-ul din link-ul tau comentariile legate de PS3 80GB, ai fi aflat ca nu e compatibil cu jocurile de PS2 si nu ti-ai fi facut sperante degeaba. Imi pare sincer rau ca te-am dezamgait, dar mai exista speranta unui firmware update care sa contina si backward campatibility. ![]() PS: PS3 80GB a aparut in Romania de 2-3 saptamani, eu am vazut acum 2 saptamani in Flanco cateva bucati, si mai erau on-line si pe GS de ceva vreme. Last edited by Ionutz83; 24-09-2008 at 22:16.. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Finally ... Y2J has come back to Computer Games Forum !! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|