Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 24-09-2008, 21:14   #1 (permalink)
Y2J
Registered User

Y2J's Avatar

Talking PS3 80GB in final si in Romania

In final PS3 80GB a ajuns si in Romania ... chiar asteptam un 80Gb .. pentru compatibilitatea cu jocurile PS2

Here's the proof : http://www.emag.ro/console_hardware/...neagra--p59171

Finally ... it's here Cred ca este o buna ocazie pentru cei care vor neaparat o consola de 80GB si nu au cumparat din cauza "PAL" si "NTSC"

Y2J is offline    Reply With Quote
Old 24-09-2008, 21:24   #2 (permalink)
Registered User

Consolele PS3 80GB fabricate pentru Europa nu au compatibilitate cu jocurile de PS2.
Este exact aceasi consola ca si PS3 40GB, doar ca are HDD mai mare si controller dualshock 3 (are tot 2 porturi USB, nu are cititor de card si nici backward compatibility).
De fapt asta s-a anuntat si la conferinta SONY de la E3, cand cel care a prezentat conferinta a spus clar ca se va lansa pentru Europe console PS3 80GB, care o sa fie identice din punct de vedere hardware cu cele de 40GB, doar ca SONY vrea sa ofere la clienti un HDD mai mare la acelasi pret, de aia si consola asta costa 1500 RON, la fel ca si cele de 40GB.
Console PS3 compatibile cu jocurile de PS2 se gasesc doar in America si Asia.
Daca ai fi citit pe site-ul din link-ul tau comentariile legate de PS3 80GB, ai fi aflat ca nu e compatibil cu jocurile de PS2 si nu ti-ai fi facut sperante degeaba.
Imi pare sincer rau ca te-am dezamgait, dar mai exista speranta unui firmware update care sa contina si backward campatibility.

PS: PS3 80GB a aparut in Romania de 2-3 saptamani, eu am vazut acum 2 saptamani in Flanco cateva bucati, si mai erau on-line si pe GS de ceva vreme.

Last edited by Ionutz83; 24-09-2008 at 22:16..

Ionutz83 is offline    Reply With Quote
Old 24-09-2008, 22:25   #3 (permalink)
Y2J
Registered User

Y2J's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ionutz83 View Post
Consolele PS3 80GB fabricate pentru Europa nu au compatibilitate cu jocurile de PS2.
Este exact aceasi consola ca si PS3 40GB, doar ca are HDD mai mare si controller dualshock 3 (are tot 2 porturi USB, nu are cititor de card si nici backward compatibility).
De fapt asta s-a anuntat si la conferinta SONY de la E3, cand cel care a prezentat conferinta a spus clar ca se va lansa pentru Europe console PS3 80GB, care o sa fie identice din punct de vedere hardware cu cele de 40GB, doar ca SONY vrea sa ofere la clienti un HDD mai mare la acelasi pret, de aia si consola asta costa 1500 RON, la fel ca si cele de 40GB.
Console PS3 compatibile cu jocurile de PS2 se gasesc doar in America si Asia.
Daca ai fi citit pe site-ul din link-ul tau comentariile legate de PS3 80GB, ai fi aflat ca nu e compatibil cu jocurile de PS2 si nu ti-ai fi facut sperante degeaba.
Imi pare sincer rau ca te-am dezamgait, dar mai exista speranta unui firmware update care sa contina si backward campatibility.

PS: PS3 80GB a aparut in Romania de 2-3 saptamani, eu am vazut acum 2 saptamani in Flanco cateva bucati, si mai erau on-line si pe GS de ceva vreme.
Presupun ca din aceste motive costa cam la fel ca si cel de 40GB

Old 24-09-2008, 22:37   #4 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Y2J View Post
Presupun ca din aceste motive costa cam la fel ca si cel de 40GB
Da, asa e, costa la fel ca si cel de 40GB, dar te alegi cu 40GB in plus si cu un controller dualshock 3.
Eu zic ca e totusi o afacere bunicica.

Ionutz83 is offline    Reply With Quote
Old 26-09-2008, 12:04   #5 (permalink)
Registered User

Eu am PS3 80GB de fix 3 saptamani, luata de la Flanco World Orhideea. Ce-i drept, aveau doar 5 bucati.

Mircea Badea is offline    Reply With Quote
Old 27-09-2008, 16:50   #6 (permalink)
Y2J
Registered User

Y2J's Avatar

Au adus si la MG

... proof : http://www.mediagalaxy.ro/catalog/it...d=&itemId=5749

Old 27-09-2008, 20:55   #7 (permalink)
Registered User

supermanreturns's Avatar

acum se gasesc peste tot...eu zic ca e un pas inainte desi consider ca pretul trebuia scazut...
_

supermanreturns is offline    Reply With Quote
Old 28-09-2008, 01:28   #8 (permalink)
Nick anterior: Adrian Padeanu

Sali3ri's Avatar

Era bine daca il bagau la pachet cu 1-2 jocuri.

Sali3ri is offline    Reply With Quote
Old 01-10-2008, 12:39   #9 (permalink)
Registered User

PhreaK's Avatar

Am luat si eu unul de la MG si a venit cu Heavenly Sword (ma rog, aveam de ales intre cateva jocuri). Overall mi se pare o afacere destulo de bun.

PhreaK is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules