![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 Location: Craiova | Ninja Gaiden Sigma
sal.. din nou.. cei care au postat pe topicul "Heavenly Sword vs Ninja Gaiden Sigma" marea partea au ales ninja gaiden... acum expuneti-va parerilea voastre despre joc... story-line gameplay design etc... e chiar interesant si as vrea sa il iau... ms
| ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Daca spun storyline = spoilers, deci mai bine nu. Cand o sa joci o sa vezi. Gameplay? Unul dintre cele mai bune gameplay-uri in genul asta de jocuri (Devil May Cry 1,2,3-PS2; DMC4-PS3; God of War 1,2-PS2 etc.) Aici e partea cea mai interesanta a jocului, daca joci button mashing nu ai nici o sansa, doua - trei "bucati" de la niste ninja = "somn" cu niste bosi demential de greu de "batut" chiar la nivel de dificultate NinjaMaster care e defapt Normal, tot ce e peste NinjaMaster = GodLike hardcore gamer. Am mai spus si ma repet nu e un joc pentru cei cu nervii slabi. Sa nu te mire daca o sa ai momente in care o sa iti vina sa dai cu consola pe geam You`ve been warned ![]() Jocul e portat de pe Xbox 1 cu mici imbunatatiri la partea de grafica si playable characters, nu pot sa zic ca e true next gen. Cum a spus si djrares exista multe trailere (vezi cele HD) si review, daca iti place genul eu zic ca e un must play. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | Storyline execrabil. Grafica/design decente dar vizibil last gen. Framerate bun. Animatii in general ok. Combat bun si destul de complex, desi odata ce descoperi utilitatea unor scheme ca si Izuna Drop, Flying Shallow, Counter si, bineanteles UT, nu prea mai folosesti altele decat in cazuri foarte particulare. Platforming foarte prost realizat, iar faptul ca atunci cand nu sare si taie Ryu se controleaza ca un robot tembel nu ajuta deloc. Dificultate destul de mare, desi nu data in special de lupte in sine (decat daca vb. de Very Hard + ), ci de camera absolut imbecila, lipsa completa de checkpointuri si, cum am spus mai sus, platformingul prost implementat. Oricum, jocul merita jucat si tinut la colectie. Este totusi un clasic.
__________________ " Use GeForce Luke " - Obi-Wan Kenobi. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
pe mine ma dispera cel mai mult pe la level 6 parca, in orasu vietii la misiunea cu localul ala, treceai pe undeva, omorai ce iti iesea in cale, iar daca mai treceai odata iara veneau aia. nu le-ajute. in schimb trebuie sa fii cu ochii in 4 dupa dunga albastra de pe ziduri ) prietenii stiu de ce
__________________ what's life without games, music and FIFA ? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|