Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-10-2008, 00:19   #1 (permalink)
Registered User

Ninja Gaiden Sigma

sal.. din nou.. cei care au postat pe topicul "Heavenly Sword vs Ninja Gaiden Sigma" marea partea au ales ninja gaiden... acum expuneti-va parerilea voastre despre joc... story-line gameplay design etc... e chiar interesant si as vrea sa il iau... ms

Tkd|Kid is offline    Reply With Quote
Old 01-10-2008, 00:53   #2 (permalink)
Registered User

djrares's Avatar

exista multe trailere. din punctul meu de vedere e f greu jocul. fff greu. dar te tine si in suspans. eu zic ca merita

djrares is offline    Reply With Quote
Old 01-10-2008, 23:48   #3 (permalink)
Registered User

xargon's Avatar

Daca spun storyline = spoilers, deci mai bine nu. Cand o sa joci o sa vezi.
Gameplay?
Unul dintre cele mai bune gameplay-uri in genul asta de jocuri (Devil May Cry 1,2,3-PS2; DMC4-PS3; God of War 1,2-PS2 etc.)
Aici e partea cea mai interesanta a jocului, daca joci button mashing nu ai nici o sansa, doua - trei "bucati" de la niste
ninja = "somn" cu niste bosi demential de greu de "batut" chiar la nivel de dificultate NinjaMaster care e defapt Normal, tot ce e peste NinjaMaster = GodLike hardcore gamer.
Am mai spus si ma repet nu e un joc pentru cei cu nervii slabi. Sa nu te mire daca o sa ai momente in care o sa iti vina sa dai cu consola pe geam You`ve been warned
Jocul e portat de pe Xbox 1 cu mici imbunatatiri la partea de grafica si playable characters, nu pot sa zic ca e true next gen.
Cum a spus si djrares exista multe trailere (vezi cele HD) si review, daca iti place genul eu zic ca e un must play.

xargon is offline    Reply With Quote
Old 02-10-2008, 10:21   #4 (permalink)
Registered User

ms.. xargon.. am jucat demo-ul la un prieten si e dragutz.... cred ca o sa il iauu

Old 02-10-2008, 14:43   #5 (permalink)
Registered User

Storyline execrabil.
Grafica/design decente dar vizibil last gen. Framerate bun. Animatii in general ok.
Combat bun si destul de complex, desi odata ce descoperi utilitatea unor scheme ca si Izuna Drop, Flying Shallow, Counter si, bineanteles UT, nu prea mai folosesti altele decat in cazuri foarte particulare.
Platforming foarte prost realizat, iar faptul ca atunci cand nu sare si taie Ryu se controleaza ca un robot tembel nu ajuta deloc.
Dificultate destul de mare, desi nu data in special de lupte in sine (decat daca vb. de Very Hard + ), ci de camera absolut imbecila, lipsa completa de checkpointuri si, cum am spus mai sus, platformingul prost implementat.

Oricum, jocul merita jucat si tinut la colectie. Este totusi un clasic.

SolidSnake is offline    Reply With Quote
Old 02-10-2008, 19:08   #6 (permalink)
Registered User

djrares's Avatar

pe mine ma dispera cel mai mult pe la level 6 parca, in orasu vietii la misiunea cu localul ala, treceai pe undeva, omorai ce iti iesea in cale, iar daca mai treceai odata iara veneau aia. nu le-ajute. in schimb trebuie sa fii cu ochii in 4 dupa dunga albastra de pe ziduri ) prietenii stiu de ce

djrares is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2008, 11:22   #7 (permalink)
Registered User

solid nu mai critica atata jocu ca daca te pun sa critici MGS 4 nu ai zice nimic desi e un joc tembel din multe puncte de vedere...

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules