![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha | controale fifa 09
Salutare, Deschid acest thread pentru ca fiecare dintre voi sa descrie aici controalele de fifa 09 pe care le stie. Nu ma refer neaparat la cele simple gen pasa, sut etc ci la cele mai complicate gen trick cand primesti mingea (R1 cand primesti mingea tinut lung) Prin urmare va rog sa puneti aici controalele mai deosebite pe care le cunoasteti in fifa. Mentionez ca desi exista controalele listate in manual nu este foarte clar. Prefer experienta jucatorilor cu detalii privind actual use in game. Multumesc mult Ajustatoru | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Secret spus la tot forumul? ![]() Ce secret mai e ala?
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. Vand Jocuri PS3. http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-ps3.html | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
![]() Cel mai bine, in seria FIFA este sa lasi fundasii sa-si faca treaba. Adica sa reusesti sa creezi un zid de jucatori in fata atacantului. Cu jucatorul care are controlul pe el este bine sa-l tii la dublaj in spatele aparatorului si atunci intervii tu cu "X" in cazul in care fundasul este depasit de atacant. In niciun caz cu fuga ca o sa te invarti ca bezmeticul prin careu si o sa fii usor de fentat. Ca sa-ti organizezi apararea este bine sa folosesti "O". Adica in momentul in care ataci un inaintas advers, apesi pe "O" si tii apasat, schimbi controlul, jucatorul pe care ai avut controlul va continua sa atace inaintasul advers, iar cu cel pe care ai controlul il plasezi in eventualele brese ale apararii tale, marchezi un adversar, etc.... Incearca sa folosesti cat mai putin viteza in faza de aparare, numai cand este necesar. Nu este reteta infailibila, dar cam asa joc eu in special cand sunt presat in jumatatea mea de teren.
__________________ Un clasic al Forumului a zis: "Da, intr-adevar, recunosc suprematia PCului asupra consolelor, dar ca sa ajung sa fac un PC performant m-ar costa cat toate consolele LASTGEN la un loc. Si la anu', tot un PC prost o sa am." | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Eu alerg si tin apasat pe A, nu mai stiu care pe PS3, si il taloneaza pana i-o ia.Bine, daca nu paseaza sau dribleaza.Deci asa cum spune Chifteluta. Nu stiam ca daca schimbi jucatorul, cel precedent continue sa-l taloneze. Oricum metoda lui Chifteluta e cea mai buna, daca folositi sprint-ul in aparare, veti fi foarte usor de driblati.
__________________ Nick anterior : tau_xxx | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha |
stie cineva cum poti ridica un pic mingea sa driblezi ultimul aparator? de foarte multe ori imi iese fenta cu R1 cand primesc mingea, driblez deci mijlocasul care ma talona, insa nu reusesc sa trec de ultimul aparator (habar n-am cum as putea sa-l driblez eficient si in viteza. Multam, ajustatoru | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nick anterior : tau_xxx | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha |
daca vrei sa fii helpful da niste exemple de taste pls...thnx de ex, asa cum am spus, trec de mijlocas si ajung la ultimul fundas si as vrea sa salt putin mingea sa trec de el: cum pot face asta? cu ce combinatie de taste? | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Cred ca asta ar trebui sa te satisfaca: FIFA 09 Skills + Celebrations - Electronic Arts UK Community Dar ce pot sa-ti spun: Este bine sa inveti cate ceva ca sa te scoata din situatii dificile, dar nu e bine sa le aplici curent. I-am batut pe toti care-mi aratau smecherii de-astea, caci pierdeau mingea constant. Au un procentaj de reusita in meciuri de sub 5%. In arena iti ies toate. In joc daca insisti pe smecherii de'astea ti-o furi la greu.
__________________ Un clasic al Forumului a zis: "Da, intr-adevar, recunosc suprematia PCului asupra consolelor, dar ca sa ajung sa fac un PC performant m-ar costa cat toate consolele LASTGEN la un loc. Si la anu', tot un PC prost o sa am." | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|