Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-10-2008, 17:30   #1 (permalink)
Registered User

Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha
controale fifa 09

Salutare,

Deschid acest thread pentru ca fiecare dintre voi sa descrie aici controalele de fifa 09 pe care le stie. Nu ma refer neaparat la cele simple gen pasa, sut etc ci la cele mai complicate gen trick cand primesti mingea (R1 cand primesti mingea tinut lung)

Prin urmare va rog sa puneti aici controalele mai deosebite pe care le cunoasteti in fifa.

Mentionez ca desi exista controalele listate in manual nu este foarte clar. Prefer experienta jucatorilor cu detalii privind actual use in game.

Multumesc mult

Ajustatoru

Il Ajustatore is offline    Reply With Quote
Old 07-10-2008, 19:21   #2 (permalink)
Registered User

djrares's Avatar

eu sincer nu prea joc cu scheme. ce folosesc des e L1 pentru demarcare si pase. micul meu secret :P

djrares is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2008, 22:00   #3 (permalink)
Registered User

truicaadrian's Avatar

salutare,va rog sa imi spuneti-mi si mie cum sa deposedez adversarul ,eu stiu doar varianta cu X si nu ma descurc prea bine.sunt incepator in fifa pe ps3 si un pic ajutor de la profesionisti mi-ar prinde bine si acest thread este locul potrivit ...multumesc

truicaadrian is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 10:08   #4 (permalink)
Registered User

djrares's Avatar

cu r2 + x .. adica fuga + x

Old 09-10-2008, 10:44   #5 (permalink)
Registered User

arslanyy's Avatar

Quote:
Originally Posted by djrares View Post
micul meu secret :P
Secret spus la tot forumul?
Ce secret mai e ala?

arslanyy is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 12:03   #6 (permalink)
Registered User

Chifteluta's Avatar

Quote:
Originally Posted by djrares View Post
cu r2 + x .. adica fuga + x

Quote:
Originally Posted by truicaadrian View Post
salutare,va rog sa imi spuneti-mi si mie cum sa deposedez adversarul ,eu stiu doar varianta cu X si nu ma descurc prea bine
Cel mai bine, in seria FIFA este sa lasi fundasii sa-si faca treaba. Adica sa reusesti sa creezi un zid de jucatori in fata atacantului. Cu jucatorul care are controlul pe el este bine sa-l tii la dublaj in spatele aparatorului si atunci intervii tu cu "X" in cazul in care fundasul este depasit de atacant. In niciun caz cu fuga ca o sa te invarti ca bezmeticul prin careu si o sa fii usor de fentat. Ca sa-ti organizezi apararea este bine sa folosesti "O". Adica in momentul in care ataci un inaintas advers, apesi pe "O" si tii apasat, schimbi controlul, jucatorul pe care ai avut controlul va continua sa atace inaintasul advers, iar cu cel pe care ai controlul il plasezi in eventualele brese ale apararii tale, marchezi un adversar, etc.... Incearca sa folosesti cat mai putin viteza in faza de aparare, numai cand este necesar. Nu este reteta infailibila, dar cam asa joc eu in special cand sunt presat in jumatatea mea de teren.
Un clasic al Forumului a zis: "Da, intr-adevar, recunosc suprematia PCului asupra consolelor, dar ca sa ajung sa fac un PC performant m-ar costa cat toate consolele LASTGEN la un loc. Si la anu', tot un PC prost o sa am."

Chifteluta is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 12:30   #7 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Eu alerg si tin apasat pe A, nu mai stiu care pe PS3, si il taloneaza pana i-o ia.Bine, daca nu paseaza sau dribleaza.Deci asa cum spune Chifteluta.
Nu stiam ca daca schimbi jucatorul, cel precedent continue sa-l taloneze.

Oricum metoda lui Chifteluta e cea mai buna, daca folositi sprint-ul in aparare, veti fi foarte usor de driblati.

Taw is offline    Reply With Quote
Old 12-10-2008, 20:18   #8 (permalink)
Registered User

truicaadrian's Avatar

Multumesc Chifteluta pentru sfat .Am incercat si functioneaza,cand apas prelungit pe O mai vine un coleg din aparare sa ma ajute.ms mult asta m-a ajutat sa-mi imbunatatesc putin jocul,aveam probleme in aparare.

truicaadrian is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2008, 09:42   #9 (permalink)
Registered User

stie cineva cum poti ridica un pic mingea sa driblezi ultimul aparator? de foarte multe ori imi iese fenta cu R1 cand primesc mingea, driblez deci mijlocasul care ma talona, insa nu reusesc sa trec de ultimul aparator (habar n-am cum as putea sa-l driblez eficient si in viteza.

Multam,

ajustatoru

Old 13-10-2008, 16:26   #10 (permalink)
Registered User

djrares's Avatar

Quote:
Originally Posted by arslanyy View Post
Secret spus la tot forumul?
Ce secret mai e ala?

pai e mic, deci poate fi spus. marele secret ramane locked

Old 13-10-2008, 16:45   #11 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Quote:
Originally Posted by Il Ajustatore View Post
stie cineva cum poti ridica un pic mingea sa driblezi ultimul aparator? de foarte multe ori imi iese fenta cu R1 cand primesc mingea, driblez deci mijlocasul care ma talona, insa nu reusesc sa trec de ultimul aparator (habar n-am cum as putea sa-l driblez eficient si in viteza.

Multam,

ajustatoru
Nu e o regula general valabila, depinde cum te ataca, cum alearga spre tine, etc.

Taw is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2008, 17:13   #12 (permalink)
Registered User

daca vrei sa fii helpful da niste exemple de taste pls...thnx

de ex, asa cum am spus, trec de mijlocas si ajung la ultimul fundas si as vrea sa salt putin mingea sa trec de el: cum pot face asta? cu ce combinatie de taste?

Old 13-10-2008, 21:23   #13 (permalink)
Registered User

Chifteluta's Avatar

Cred ca asta ar trebui sa te satisfaca:

FIFA 09 Skills + Celebrations - Electronic Arts UK Community

Dar ce pot sa-ti spun: Este bine sa inveti cate ceva ca sa te scoata din situatii dificile, dar nu e bine sa le aplici curent. I-am batut pe toti care-mi aratau smecherii de-astea, caci pierdeau mingea constant. Au un procentaj de reusita in meciuri de sub 5%. In arena iti ies toate. In joc daca insisti pe smecherii de'astea ti-o furi la greu.
Un clasic al Forumului a zis: "Da, intr-adevar, recunosc suprematia PCului asupra consolelor, dar ca sa ajung sa fac un PC performant m-ar costa cat toate consolele LASTGEN la un loc. Si la anu', tot un PC prost o sa am."

Chifteluta is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules