![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Muzica de pe PS3
Mai asculta cineva mp3-uri de pe PS3? Eu mi-am conectat PS3-ul la mai multe sisteme audio, si prin digital si prin analog: de fiecare data se aude cu mult prea mult bas. A mai observat cineva? Exista vre-o rezolvare? Problema apare numai la mp3-uri. Jocurile, filmele si muzica de pe cd se aud foarte bine.
__________________ Club Fuchsia (ID:club_fuchsia, 0721.88.24.85) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Acest subiect este despatut deja in alt thread ( tot de tine ): " Stie cineva cum pot da bass-ul mai incet cind ascult muzica de pe PS3?? Ies cu PS3-ul printr-un Home Cinema de la Panasonic, legat prin cablu optic. Cind ascult muzica de pe PS3, basul se aude foarte foarte tare. Nu e de la Home Cinema pt ca daca bag disc audio in el, se aude normal. PLS help! " Data la care ai scris subiectul data trecuta : 12-05-2008, 19:53 Pune o intrebare, primeste un raspuns Al 6 subiect de pe pagina aia .... ... doar o mica cautare .... ca de exemplu la thread-ul : Pune o intrebare, primeste un raspuns
__________________ Psn Id : ra_zeul Jocuri: Resistance Fall of Man , WarHawk , Uncharted , Burnout Paradise, MGS4 , GT5 Prologue , GTA4 , Battlefield BC , EYE OF Judgment , Call of Duty 4 , Oblivion , Tekken 5 Online , Super StardustHD, Socom ..... S.a.m.d. Trophy : http://www.playfire.com/mamaruta Last edited by mamaruta; 09-10-2008 at 21:17.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Merci mamaruta! Cind am deschis acel thread, credeam ca problema este de la PS3. Dupa care am observat ca daca bagam un cd cu mp3 in DVD-ul de la Home Cinema era exact aceasi problema. Asa ca am schimbat sistemul Panasonic cu un Creative DDTS-100 + Gigaworks S750 si am avut din nou problema. Se pare ca si PS3-ul si DVD-ul au aceeasi problema cu mp3-urile. Ambele se aud exceptional pe filme, jocuri si muzica de pe cd. Mp3-uri nu poti asculta din cauza basului. De moment ce thread-ul nu mai era de actualitate pentru ca am schimbat sistemul de sunet, si nu puteam da un "up" pe "Pune o intrebare, primeste un raspuns" mi-am permis sa deschid acest thread.
__________________ Club Fuchsia (ID:club_fuchsia, 0721.88.24.85) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Bucuresti | Quote:
Hope it helps... | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Ai grija din meniul consolei sa te duci pe meniul de poze ptr poze, muzica ptr mp3-uri si video ptr clipuri / filme. Eu am patit ca eram in meniul de imagini in PS3 si faceam browsing pe folderele media de pe PC pe care le-am facut Media Sharing cu Media Player 11 si ... nu vedeam decat pozele, pana m-am prins ca eram in meniul de poze in interfata PS3 M-am dus in meniul de muzica, am vazut mp3-urile.
__________________ My gaming rig E8400@3.00Ghz, Asus BLITZ Formula, 2 * 2GB DDR2 800Mhz Corsair XMS2 DHX, BFG GTX 280 OC, Creative X-FI Xtreme Gamer, Thermaltake 600W PSU. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|