![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Nov 2008 | Televizor LCD pentru PS3.
M-am gandit sa ii ajut pe cei care sunt in situatia in care am fost si eu la un moment dat: Ce televizor LCD sa imi iau pentru Playstation 3 (si nu numai). Dupa 2 saptamani de cautari pe forumuri, review-uri, sfaturi de la prieteni, comparari in magazine.. am ajuns la cea mai buna solutie. 37LG3000. Cel mai bun raport calitate pret, imaginea impecabila la jocuri si filme (mkv-vob si dvd). Televizorul este cam maricel pentru camera mea, si recomand 32LG3000 pentru o camera mica gen dormitor.. este cu 5 milioane mai ieftin si aceeasi calitate. LG3000 este, imo, cel mai bun LCD din zona 15-25 milioane. Il recomand cu caldura. Nu veti fi dezamagiti. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: Oradea |
Tv-ul asta are o problema destul de serioasa, problema din cauza careia multi au returnat televizorul, si la fel este si in cazul LG5000, asa ca nu cred ca e cazul sa-l recomandam la lume. Uite aici ce zice cineva despre acest TV pe care il are si el: "Salut,scriu aici ca sa nu mai deschid alt topic am o intrebare pt. voi legata de un LCD LG 32LG3000. Treaba sta in felul urmator: modul acela economic sau "idle" in care se reduce luminozitatea cand crede TV-ul ca nu e nimic pe ecran ma inebuneste pur si simplu. Cum este o scena un picutz mai intunecata hop si TV-ul se intuneca. Sunt filme si faze din jocuri in care face asa din 5 in 5 secunde - f**ing annoying ! Exista vreo modalitate de a scapa de aceasta problema, poate de a dezactiva starea aia de "idle" complet ? Punerea modului economic pe off nu ajuta cu nimic si nici o alta setare nu pare a avea efect catusi de putzin ![]() Ms mult ! " Si despre aceasta problema se discuta si aici: So any news on the new LG5000 range form LG??? - Page 4 - AVForums.com, iar vestea proasta e ca nu se poate face nimic legat de aceasta problema. O fi el ieftin, dar cat dai pe el, atata primesti, ca sa nu mai vorbesc de problemele de sunet care apar. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Nov 2008 | Quote:
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Eu am un Sony Bravia KDL-32V4500 luam impreuna cu PS3...de fapt luat expres pt consola. E demential...cam scump ce-i drept (aproape 3000 ron) dar imaginea si senzatiile sunt atat de cool astfel incat cand am jucat prima dat Motor Storm am ametit.
__________________ PSN Id: cipvas Respect... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Quote:
PS:Si cand te gandesti ca unii inca mai joaca pe vechile GOLDSTAR (reparate a suta oara)...sau chiar TV cu lampi !! De astia ce sa mai spunem !? | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 |
Pentru cine vrea calitate deosebita recomand Sony. Am avut un Sony KDL-26S2030 care il luasem impreuna cu PS3-ul, iar de ceva vreme am upgradat la un Sony KDL-40S4000 full HD iar diferenta chiar e notabila si nu doar la marimea ecranului. Dar ca si concluzie am fost si sunt mai mult decat multumit de LCD-urile de la Sony.
__________________ Time is always against me | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 |
am si eu o problema cu un 32lg3000 cumparat de cateva zile. imi revine setarea ecranului la intens dupa 10 minute si e extrem de obositor. ma joc foarte mult pe xbox si in gta4 de exemplu daca e zi(in joc) lumina e orbitoare. am incercat sa alterez setarea luminos sa fie mai intunecata dar nicio imbunatatire. dupa 10 minute imi revine la cea de baza. a mai patit cineva asta?
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |