Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-11-2008, 00:58   #1 (permalink)
Banned

Televizor LCD pentru PS3.

M-am gandit sa ii ajut pe cei care sunt in situatia in care am fost si eu la un moment dat: Ce televizor LCD sa imi iau pentru Playstation 3 (si nu numai).
Dupa 2 saptamani de cautari pe forumuri, review-uri, sfaturi de la prieteni, comparari in magazine.. am ajuns la cea mai buna solutie. 37LG3000. Cel mai bun raport calitate pret, imaginea impecabila la jocuri si filme (mkv-vob si dvd). Televizorul este cam maricel pentru camera mea, si recomand 32LG3000 pentru o camera mica gen dormitor.. este cu 5 milioane mai ieftin si aceeasi calitate. LG3000 este, imo, cel mai bun LCD din zona 15-25 milioane. Il recomand cu caldura. Nu veti fi dezamagiti.

somn is offline    Reply With Quote
Old 23-11-2008, 15:10   #2 (permalink)
Registered User

Tv-ul asta are o problema destul de serioasa, problema din cauza careia multi au returnat televizorul, si la fel este si in cazul LG5000, asa ca nu cred ca e cazul sa-l recomandam la lume.
Uite aici ce zice cineva despre acest TV pe care il are si el: "Salut,scriu aici ca sa nu mai deschid alt topic

am o intrebare pt. voi legata de un LCD LG
32LG3000.

Treaba sta in felul urmator: modul acela economic sau "idle" in care se reduce luminozitatea cand crede TV-ul ca nu e nimic pe ecran ma inebuneste pur si simplu. Cum este o scena un picutz mai intunecata hop si TV-ul se intuneca. Sunt filme si faze din jocuri in care face asa din 5 in 5 secunde - f**ing annoying !
Exista vreo modalitate de a scapa de aceasta problema, poate de a dezactiva starea aia de "idle" complet ? Punerea modului economic pe off nu ajuta cu nimic si nici o alta setare nu pare a avea efect catusi de putzin

Ms mult !
"

Si despre aceasta problema se discuta si aici: So any news on the new LG5000 range form LG??? - Page 4 - AVForums.com, iar vestea proasta e ca nu se poate face nimic legat de aceasta problema.
O fi el ieftin, dar cat dai pe el, atata primesti, ca sa nu mai vorbesc de problemele de sunet care apar.

Ionutz83 is offline    Reply With Quote
Old 23-11-2008, 15:15   #3 (permalink)
Nick anterior: Adrian Padeanu

Sali3ri's Avatar

Pentru a diminua problema cu luminozitatea se intra la display settings>rgb full range(HDMI) si se selecteaza LIMITED.

Sali3ri is offline    Reply With Quote
Old 23-11-2008, 16:29   #4 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by Ionutz83 View Post
Tv-ul asta are o problema destul de serioasa, problema din cauza careia multi au returnat televizorul, si la fel este si in cazul LG5000, asa ca nu cred ca e cazul sa-l recomandam la lume.
Uite aici ce zice cineva despre acest TV pe care il are si el: "Salut,scriu aici ca sa nu mai deschid alt topic

am o intrebare pt. voi legata de un LCD LG
32LG3000.

Treaba sta in felul urmator: modul acela economic sau "idle" in care se reduce luminozitatea cand crede TV-ul ca nu e nimic pe ecran ma inebuneste pur si simplu. Cum este o scena un picutz mai intunecata hop si TV-ul se intuneca. Sunt filme si faze din jocuri in care face asa din 5 in 5 secunde - f**ing annoying !
Exista vreo modalitate de a scapa de aceasta problema, poate de a dezactiva starea aia de "idle" complet ? Punerea modului economic pe off nu ajuta cu nimic si nici o alta setare nu pare a avea efect catusi de putzin

Ms mult !
"

Si despre aceasta problema se discuta si aici: So any news on the new LG5000 range form LG??? - Page 4 - AVForums.com, iar vestea proasta e ca nu se poate face nimic legat de aceasta problema.
O fi el ieftin, dar cat dai pe el, atata primesti, ca sa nu mai vorbesc de problemele de sunet care apar.
Sincer iti spun ca eu nu am aboslut nici o problema cu el.

somn is offline    Reply With Quote
Old 24-11-2008, 10:27   #5 (permalink)
Registered User

sile_c's Avatar

eu am PANASONIC TX-37LZ70P, si sunt super multumit, nu are niciun fel de "Bug" are o imagine deosebit de clara, intrari multe, si chiar si un sunet foarte bun.

sile_c is offline    Reply With Quote
Old 24-11-2008, 14:33   #6 (permalink)
Registered User

cipvas's Avatar

Eu am un Sony Bravia KDL-32V4500 luam impreuna cu PS3...de fapt luat expres pt consola. E demential...cam scump ce-i drept (aproape 3000 ron) dar imaginea si senzatiile sunt atat de cool astfel incat cand am jucat prima dat Motor Storm am ametit.

Respect...

cipvas is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2008, 07:46   #7 (permalink)
Registered User

Ha !

Quote:
Originally Posted by cipvas View Post
Eu am un Sony Bravia KDL-32V4500 luam impreuna cu PS3...de fapt luat expres pt consola. E demential...cam scump ce-i drept (aproape 3000 ron) dar imaginea si senzatiile sunt atat de cool astfel incat cand am jucat prima dat Motor Storm am ametit.
Ma bucur pentru tine.........

PS:Si cand te gandesti ca unii inca mai joaca pe vechile GOLDSTAR (reparate a suta oara)...sau chiar TV cu lampi !! De astia ce sa mai spunem !?

-=Gamer X=- is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2008, 12:16   #8 (permalink)
Registered User

cristian77's Avatar

momentan PS3 pe un LCD 32lg3000,dar voi face un upgrade curand

cristian77 is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2008, 14:01   #9 (permalink)
Registered User

dinamovistu's Avatar

Tot 32LG3000 si eu si pot sa spun ca e un TV bun pt banii dati. (15 mil)

dinamovistu is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2008, 23:09   #10 (permalink)
Registered User

The Answer's Avatar

eu vreau sa-mi iau un Sony KDL-32W4000 ptr ps3 si ceva programe la tv SD
o fi prea bun ptr ceea ce-mi trebuie mie?

The Answer is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2008, 23:51   #11 (permalink)
Registered User

Pentru cine vrea calitate deosebita recomand Sony.
Am avut un Sony KDL-26S2030 care il luasem impreuna cu PS3-ul, iar de ceva vreme am upgradat la un Sony KDL-40S4000 full HD iar diferenta chiar e notabila si nu doar la marimea ecranului.
Dar ca si concluzie am fost si sunt mai mult decat multumit de LCD-urile de la Sony.

Daniyyel is offline    Reply With Quote
Old 21-12-2008, 14:18   #12 (permalink)
Registered User

am un sony k4000..full hd..luat special ptr playstation...contrast 30.000:1

danutzu03 is offline    Reply With Quote
Old 21-12-2008, 14:25   #13 (permalink)
Registered User

The Answer's Avatar

si cum se vede?
pe tv cum se vede?

vorbesti de cel de care ziceam eu?

The Answer is offline    Reply With Quote
Old 22-12-2008, 23:52   #14 (permalink)
Registered User

cine isi cumpara ps3 si joaca pe tv cu lampi ii un mare loser si nu are nici o treaba cu consolele.ps3 ii facut pentru tvuri full hd si ii pacat sa joci sau sa vezi filme blu ray pe un tv care nu stie full hd.

richibos is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2008, 00:10   #15 (permalink)
Registered User

h1mZzZ's Avatar

^ Care-i problema ta?

Am luat si eu un Sony KDL-32W4000... foarte multumit

h1mZzZ is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2008, 00:12   #16 (permalink)
Registered User

TheOtherAI's Avatar

Quote:
Originally Posted by richibos View Post
cine isi cumpara ps3 si joaca pe tv cu lampi ii un mare loser si nu are nici o treaba cu consolele.ps3 ii facut pentru tvuri full hd si ii pacat sa joci sau sa vezi filme blu ray pe un tv care nu stie full hd.
Eu am 37LG5000 -full HD dar pot sa afirm cu convingere ca mai degraba e looser unul care nu stie sa scrie/sa se exprime corect in limba nativa decat unul care nu si-a permis sa dea 3000 ron pe un tv.parerea mea..

TheOtherAI is online now    Reply With Quote
Old 23-12-2008, 00:14   #17 (permalink)
Registered User

daca e HD ready are ceva?! ( imi vine sa ma arunc de la balcon daca e ceva in neregula

conortos is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2008, 00:30   #18 (permalink)
M O O F A

vmladin's Avatar

Eu tocmai am luat un Samsung LE32A330 de 32 inch, 15 mil. Se vede impecabil, sunt foarte multumit de el. Initial luasem un Beko de 102. MARE TEAPA. Nu era nimic HD sau HD Ready la el. Se vedea aiurea rau.

vmladin is offline    Send Message via Google Talk to vmladin Reply With Quote
Old 24-12-2008, 06:19   #19 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by conortos View Post
daca e HD ready are ceva?! ( imi vine sa ma arunc de la balcon daca e ceva in neregula
Uite aici un mic tabel de pe wikipedia cu diferentele dintre un TV HD Ready si HD Full.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screenshot.16.jpeg
Views:	293
Size:	132.9 KB
ID:	418684  

Daniyyel is offline    Reply With Quote
Old 26-12-2008, 13:51   #20 (permalink)
Registered User

am si eu o problema cu un 32lg3000 cumparat de cateva zile. imi revine setarea ecranului la intens dupa 10 minute si e extrem de obositor. ma joc foarte mult pe xbox si in gta4 de exemplu daca e zi(in joc) lumina e orbitoare. am incercat sa alterez setarea luminos sa fie mai intunecata dar nicio imbunatatire. dupa 10 minute imi revine la cea de baza. a mai patit cineva asta?

silencer_ro is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules