Daca nu era Sony cu PS1 lui Microsoft nici nu ii venea ideea cu Xbox 1 sau Classic cum ii zice.Acuma sunt niste zvonuri cum ca Microsoft ar vrea sa scoata si ei o consola portabila.
Daca nu era Sony cu PS1 lui Microsoft nici nu ii venea ideea cu Xbox 1 sau Classic cum ii zice.Acuma sunt niste zvonuri cum ca Microsoft ar vrea sa scoata si ei o consola portabila.
Am vazut si eu pe metacritic ca jocurile mai noi au note putintel mai bune pe PS3 decat pe XBOX. Dar intra in calcul o varietate de factori care ajuta la acest "fenomen" (numarul de reviewuri, numarul de reviewuri peste o anumita nota/sub o anumita nota etc) asa ca e mai mult coincidenta. In general am vazut ca lumea este mai pro Xbox decat PS3.
Presupun ca o sa fie asa si in cazul jocului de fata; o sa gaseasca cineva o modalitate in care sa puna varianta PS3 intr-o lumina proasta. Parca imi imaginez: "The addition of the Joker in the Playstation 3 version of the game is just a cheap attempt at ripping off people's money and a very bad decision because it affects the possibilities you have in the game, and it makes the PS3 a console even shittier than it is."
Toata lumea este "biased" in zilele noastre (*Ugh-Gamespot-Uhm*) asa ca nu ma prea iau dupa reviewuri decat in cazuri mai rare.
Apropo, jocul se lanseaza cu 2 zile inainte de ziua mea de nastere :X Si pe 28 august apare G.I. Joe in cinemauri la noi (vreau sa vad filmul ala)! Ce noroc pe minePacat ca nu o sa ma pot bucura de nici una dintre astea
Apropo, stie careva daca Jokerul va beneficia de o campanie separata, sau va face parte din vreun fel de unlock in joc (Fighting Arena sort of)? Chiar ma intreb cum ar putea sa introduca Jokerul. Nu vei mai putea sa folosesti stealthul (ceea ce mi se pare un element cheie in Arkham Asylum) si ar deveni un joc oarecum tipic si repetitiv. Nu credeti?
-V out
Niente è vero, tutto è permesso.
Cu Joker vei putea juca doar in Challenge Mode.
Din pacate nu are un story separat.![]()
E4300 | 3Gb DDR2 | HD5770 | 22'' LCD
G.I Joe jocul a primit nota 3 mi se pare de la GameTrailers.Daca si filmul e asa mai bine nu te mai duci.Cu JOKER vei putea juca asa cum a zis si Oblio in Challenge Mode..te da intr-o sala,arena ce o fi ea si vin peste tine tone de inamici.Era bine daca era in story mode.Oricum am inteles ca acest DLC va costa bani.Daca si Sony ar da bani in prostie cum da Microsoft la reviewuri atuncia jocurile de PS ar fi pe primul loc.GameTrailers mai are oleaca si devina sigla Microsoft.Nu am vazut un joc la ei pe site care e multiplatforme si sa fie facut un review de PS...numai xbox xbox xbox.IGN vad ca ii urmeaza...GameSpot mi se pare ca mai trag un pic cu PS dar am vazut ca in ultimul timp pc-ul e mai mult pe primul loc.
Nu puteti sa va limitati doar la discutii despre joc?De la Batman s-a ajuns la ps one,xbox,gamespot,mp3,g.i joe si povestile voastre paranoice ca microsoft a platit toate site-urile din lume despre gameing sa favorizeze xbox360-ul.Si daca ar fi asa,ce?V-ar afecta voua in vreun fel experienta unui joc?
PSN ID (UK): istrategie
Acum de ce vii sa postezi aiurea aici si sa dai vina pe noi? Ai vazut tu vreun post (cel putin al meu) care nu are legatura cu Batman Arkham Asylum? Please.
@istrategie:
Jokerul o sa fie gratis "http://www.joystiq.com/2009/06/01/batman-arkham-asylum-joker-dlc-will-be-free/" dar sunt un pic dezamagit ca nu va primi o campanie separataOricum, nu se merita efortul in opinia mea (doar daca era depus pe toate platformele).
Pana la urma tot o sa se gaseasca cineva sa se lege de asta. Am citit o groaza de reviewuri ale criticilor (in general) si ai fi uimit/a sa stii cat de mult variaza parerile lor
-V
Pana acuma ziceau ca va fi cu bani acuma fara bani.Numai inteleg absolut nimic.
Nu au zis niciodata ca va fi pe bani.
Think outside the box!
Trenurile prind cainii sub sine... Ciuu! Ciuu!
De anul acesta toate jocurile trebuie sa aiba trofee nu?
E4300 | 3Gb DDR2 | HD5770 | 22'' LCD
Countdown Batman Arkham Asylum release
Batman Arkham Asylum Game Launch Countdown
PSN ID (UK): istrategie
Mi se pare mie sau astia sunt heavily PS3 - biased? (ma bucur pentru asta oricum).
Mai intai au unlockable Joker in varianta PS3, acum Batcave... Necunoscatorii ar putea zice ca e PS3 exclusive :P
-V
Ce e cu acest Batcave ca nu am inteles.
E pentru PlayStation Home - un apartament nou - primesti gadget-uri, costumul lui Batman, Batmobil etc.
Crede-ma, maniacii dupa Home o sa fie INNEBUNITI dupa asa ceva. O sa cumpere multi jocul doar pentru asta :|
-V
Bookmarks