![]() |
| | #467 (permalink) | ||
| Noul meu id de mess este bianco_rossi88 . Cei din campionat dati-mi add va rog si stergeti-mi din lista vechiul id. Meciuri ramase de jucat in campionat grupe (astept rezultate pana luni la 22:30): Grupa A Crazzybastard - Andrei01otelul Crazzybastard - Wami Grupa B Flllorin - Rizzi75ro Grupa D Maldini84 - Chifteluta Maldini84 - Djxilaa Chifteluta - Djxilaa Grupa F Tavitzu - Obl1o Cine nu are toate meciurile jucate nu trece mai departe in CL sau EL si este eliminat din cupa dc mai participa acolo. Meciuri ramase de jucat in cupa 8-imi (astept rezultate pana marti la 22:30): Teddybear - Gabrielcrist Mussteizme - Andrei01otelul Rov_rov77 - oooMVPooo Filipanu27 - Bcv20
__________________ [PS3] Campionat Pro Evolution Soccer 2010 pt PS3 [Schimb] Fifa 2010 pt PS3 cu PES 2010 pt PS3 [PS3] Campionat FIFA 10 pt PS3 [Schimb] Jocuri de NES, Snes, Sega Mega Drive si Sega Game Gear [Schimb] Alimentator Nintendo 64 Last edited by Spike; 08-11-2009 at 18:07.. | |||
|
| | #474 (permalink) | ||
| Meciuri ramase de jucat in campionat grupe (astept rezultate pana luni la 22:30): Grupa A Crazzybastard - Andrei01otelul Crazzybastard - Wami Grupa B Flllorin - Rizzi75ro Grupa D Maldini84 - Chifteluta Maldini84 - Djxilaa Chifteluta - Djxilaa Grupa F Tavitzu - Obl1o Cine nu are toate meciurile jucate nu trece mai departe in CL sau EL si este eliminat din cupa dc mai participa acolo. Meciuri ramase de jucat in cupa 8-imi (astept rezultate pana marti la 22:30): Mussteizme - Andrei01otelul Rov_rov77 - oooMVPooo Filipanu27 - Bcv20 Meciuri ramase de jucat in cupa sferturi (astept rezultate pana vineri la 22:30): (Mussteizme - Andrei01otelul) - rizzi75ro Teddybear - (Rov_rov77 - oooMVPooo) Flllorin - dejere (Filipanu27 - Bcv20) - Spike Optimi campionat (astept rezultate pana miercuri la 22:30) Sferturi campionat (astept rezultate pana vineri la 22:30) Semifinale cupa (astept rezultate pana sambata la 22:30) Semifinale campionat (astept rezultate pana sambata la 22:30) Finala campionat (astept rezultate pana duminica la 22:30) Finala cupa (astept rezultate pana duminica la 22:30) | |||
|
| | #476 (permalink) | ||
| Cine mai are meciuri de jucat si nu isi gaseste adversarul la ora 22:00 sa fie pe mess online. Dc nu am vesti de la nici una din cele 2 parti implicate, partida se considera nejucata, nici una din cele 2 parti nu trece mai departe in sferturi (dc este vb de cupa) sau in optimi campionat indiferent de nr de puncte (dc este vb de un meci din campionat) | |||
|
| | #477 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
salut .. ma poate ajuta cineva cu o problema de retelistica. Ii dau invite unei persoane sa jucam meciul .. mie imi apare waiting for opponent si imi apare k da decline knd el de fapt da accept.. la fel se intampla knd da el invite.. care poate fi problema?
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |