![]() |
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 Location: Bucuresti |
Evident -> DA! Hai sa vedem dc Mai stabil decat Xbox(componente mai bune) Conexiune wireless la net Multiplayerul e free (nu k live-ul) Blue-ray reader Mai multe exclusives decat Xbox si mai tari... si ar mai fi alte lucruri... dar nu le amintesc acum. | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 Location: Bucuresti | Quote:
Eu zic sa cauti pe net k se gasesc destule. | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Eu unul zic sa nu iti iei slim,Is PS3 Slim Slower than PS3 Phat? - PS3 Slim - Kotaku, ca sa te convingi de ce...un Phat 80gb e ideal daca te tine buzunarul, sau 60gb pe care poti juca jocuri de ps2(nu se mai fabrica...deci doar SH). SH sau nu, tu decizi...depinde de cine ti-l vinde, poate fi in stare perfecta si sh(desigur, cel mai bine e nou ). Poti sa ti-l iei de pe site-uri, nu iti recomand sa iti iei din magazin ca gasesti oferte mai bune pe site-urile in domeniu. Chiar de aici ti-l poti lua de la sectiunea Console->Publicitate Console, vezi si tu.
__________________ PSN: Aimtroll ![]() YM: Psyvlad | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
ps3 nu este modabil si jocurile sunt destul de scumpe, desigur eu unul as cumpara doar SH sau sigilate de aici pe CG ![]() daca vrei sa joci online si retail, ps3, daca vrei doar jocuri de calitate dara online, xbox360 modat
__________________ Lockerz:Zlister [x] tshirt [ ] ipod touch 8GB [ ] skullcandy headsets [ ] nintendo wii [ ] Wishlist:Gaming Rig [x] Nokia E51 [x] PSP [x] GameCube [ ] XBox 360 [ ] | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Asa, iti modezi xbox-ul si in maxim 2 saptamani ai ban pe live, ce mai faci dupa aia? plangi ca te-ai zgarcit la bani frate eu nu cred ca 120ron (in general) pentru un joc pe care il joci online etc. (ca doar nu iti iei din magazin ca orbu, gasesti oferte pe internet la greu daca stii sa folosesti google-ul)e mult, macar stii ca te joci linistit!
__________________ PSN: Aimtroll ![]() YM: Psyvlad | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |