![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
daca ai bani de jocuri se merita sa iti iei ps3, dar nu iti sugerez sa iti iei ps3 slim, dar daca nu prea o duci bine cu banii ai varianta xbox 360 care se poate moda, din punct de vedere hardware is la fel, singura diferenta e ca ps3 are blu ray care nu prea ai ce face cu el fiindca jocurile vin pe dvd-uri, doar daca vrei sa te uiti la filme blu ray si online gratis la ps3, iar la xbox 360 trebuie sa platesti 150 de lei pe an evident calitatea e mai buna la xbox live
| |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Eu mi-am luat acum o saptamana un PS3 de 80 Gb SH, cu un joc GTA 4. Mi-am facut cont, am luat o gramada de jocuri demo, pe care le poti juca si online, deci este un mare avantaj asta. Acum GTA 4 se cam termina si deja ma gandesc ca trebuie sa scot 100 ron pe un joc. Deci l-am pus la vanzare si prefer un xbox care se poate moda...Daca vrea cineva sa cumpere sa ma caute pe pm.
| |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: Campina |
Din contra, eu zic ca se merita la pretul actual de 1.300 de lei. Trebuie doar sa ai timp sa te joci. Eu cautam sa-mi iau un blu-ray player si am zis wtf ia sa-mi iau un PS3 slim, mai ales ca scazusera preturile la inceputul lunii septembrie. Sunt f multumit de el, singurul regret ar fi ca nu avem store si support RO. Si prin investitia asta m-am scutit si de un eventual upgrade la PC. | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
ia-ti man de la webpredator ca o sa aduca si varianta slim de 250 gb la pret mai mic decat varianta de 120 de la noi (si cred ca si garantie 1 an). Si nu stiu de ce il sfatuieste toata lumea sa nu-si ia slim. Pt ca nu poti sa-i pui linux?! Eu am phat-ul inca sunt in dubii daca sa-l pun sau nu, si oricum am citit ca merge infect, o sa fac asta numai din curiozitate. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
eu mi-am luat acuma 4 zile un ps3 40gb + gta4, doua paduri wireless, cablu hdmi si deja m-am decis sa il vand.. dc? pt ca nu am chef sa dau 2 mil pe jocuri.. da gasesti jocuri si cu 1 mil dar porcarii de jocuri, nu alea faine.. asa ca daca e cineva interesat, sa-mi dea un pm sau telefon la 0766 650 506, vreau 12 mil pe el + taxa de transport prin fan curier. daca sunteti din timisoara atuncea cu predare personala. PS: sry daca nu trebuia sa postez aicea dar era si in tema cu subiectul si-anume daca se merita sau nu.. | ||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
pai unii oameni mai au si prieteni, n-au nevoie sa joace online :P apropo de asta, am jucat fifa in 4 si e incredibil de fain, mie in 2 nici nu-mi place macar... decat sa dau bani pe jocuri mai bine imi cumpar inca 2 paduri si joc in 4 plus ca nu ai foarte mult ejocuri care sunt faine de jucat pe net, majoritatea jocurilor bune sunt tot single player... ideea e ca totul se rezuma la cheltuieli, daca ai bani de dat ia-ti ps3.. daca n-ai ia-ti xbox.. si btw controllerul de xbox ii da clasa la asta de ps3 oricand.. trebuie doar sa te joci putin pe el sa iti dai seama ca il simti mai bine in mana, asta si-au dat seama toti prietenii mei care inainte tineau cu controllerul de ps3 | ||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Tocmai ma gandeam daca sa-mi iau PS3 sau sa-mi fac upgrade la PC si m-am hotarat sa-mi cumpar un PS3 (atat pentru faptul ca este o consola extraordinara cat si pentru faptul ca are blu-ray player incorporat).M-am documentat destul de mult inainte de a face acest pas si cred ca aceasta consola este o alegere excelenta.In legatura cu problema jocurilor:da, sunt FOARTE scumpe la noi in magazine (atat cele reale cat si cele virtuale) DAR daca ai rabdare si scotocesti peste tot cu siguranta vei gasi si jocuri la preturi accesibile.
| |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
sensemille acelasi lucru poti sa-l faci si cu ps3.. cu gamepadurile, si sincer e mult mai bine, daca ai un tv cum am eu de 127 sa stai la distanta mai mare de el, semnalul e mult mai bun la ps3 decat la xbox (pentru ca ps3 foloseste bluetooth), iar faza ca l-am vandut ca-s jocurile scumpe e foarte trasa de par.. pentru ca daca iti iei xbox si-l modezi, o sa te joci doar pe xbox-ul ala.. nu vede net.. absolut deloc, ca microsoft baneaza consolele modate, pe langa faptul ca trebuie platit live-ul, deci ori stai cu prieteni acasa mereu, ori o sa te joci de unul singur.. si newsflash.. daca ai consola banata nu mai poti instala pe hdd, iar salvarile sunt corupte si jucand doar de pe dvd-rom lentila in maxim 1 an e praf. pe cand la ps3 online gratuit.. nici o treaba cu hdd-ul.. are si wi-fi. eu zic sa dai 100 lei pe fifa sau mai putin cu cat se vinde aici pe forum sa-ti iei gamepad-uri si sa joci pe ps3 pentru ca merita.. iar faza cu blu-ray-ul cum adica e neimportanta.. eu am peste 50 de titluri de filme blu-ray am gasit la metro 60 lei + dvd cu film gratuit.. + ca nu se compara blu-ray cu dvd niciodata. pe langa toate astea.. ps3-ul are niste jocuri exclusive care tre' sa fii cam lent sa le ratezi precum uncharted 1 si 2, killzone 2, little big planet, god of war collection, seria ratchet & clank, infamous etc.. mentionez ca eu detin si ps3 si xbox.. dar ps3-ul este peste xbox..
__________________ | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: Campina |
daca ai un singur joc plus consola, normal ca nu o sa-ti placa PS3-ul. Dupa parerea mea ar trebui investit si in jocuri o suma de cel putin 500 de lei. Eu urmaresc preturile de pe amazon si cum scade un joc sub 20 de lire (pragul psihologic de 100 de lei) il cumpar. rulzmaker cand ia cumparat blu-rayuri de la metro cu 60 de lei, ca vreau si eu la pretul asta :P. | ||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 | Quote:
si inca o chestie.. daca tot o ti in sus si in jos cu playstationu, macar nu te afisa cu icoana de la xbox | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: Campina | Quote:
E una dintre unele zone idiotsfree care inca m exista, nu tu coduri, nu tu mesaje de hackereala pe care le primesc saptamanal pe steam. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |