Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 24-10-2009, 22:20   #21 (permalink)
Registered User

Mafioso 1989's Avatar

daca ai bani de jocuri se merita sa iti iei ps3, dar nu iti sugerez sa iti iei ps3 slim, dar daca nu prea o duci bine cu banii ai varianta xbox 360 care se poate moda, din punct de vedere hardware is la fel, singura diferenta e ca ps3 are blu ray care nu prea ai ce face cu el fiindca jocurile vin pe dvd-uri, doar daca vrei sa te uiti la filme blu ray si online gratis la ps3, iar la xbox 360 trebuie sa platesti 150 de lei pe an evident calitatea e mai buna la xbox live

Mafioso 1989 is offline    Reply With Quote
Old 24-10-2009, 22:21   #22 (permalink)
Registered User

Aimtroll's Avatar

Eu am dat 1300 ron pe PS3 80gb un controller dualshock 3+killzone2,fear2,Genj: DotB+cablu hdmi 1,5m. Deci stai linistit ca gasesti oferte bune pe internet iti recomand

Aimtroll is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2009, 08:38   #23 (permalink)
Registered User

aimtroll ms,cunosc si eu site-ul m-am gandit si eu sa caut pe acolo oferte... ms all care mi-au dat sfaturi

boborulz is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2009, 19:52   #24 (permalink)
Registered User

Te-ai hotarat pana la urma? Saptamana trecuta am vazut la Auchan Targu Mures un Ps3 de 60gb la 1300 ron . Deci daca locuiesti in apropiere profita l-as fi luat eu daca nu imi luasem deja unul de 80gb)

XtRemeStunt is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 21:10   #25 (permalink)
Registered User

toni_b's Avatar

Eu mi-am luat acum o saptamana un PS3 de 80 Gb SH, cu un joc GTA 4. Mi-am facut cont, am luat o gramada de jocuri demo, pe care le poti juca si online, deci este un mare avantaj asta. Acum GTA 4 se cam termina si deja ma gandesc ca trebuie sa scot 100 ron pe un joc. Deci l-am pus la vanzare si prefer un xbox care se poate moda...Daca vrea cineva sa cumpere sa ma caute pe pm.

toni_b is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 23:13   #26 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mafioso 1989 View Post
d singura diferenta e ca ps3 are blu ray care nu prea ai ce face cu el fiindca jocurile vin pe dvd-uri
Zau? Esti tu sigur-sigur ca jocurile de PS3 vin pe DVD-uri?
Dupa ce ti-ai dat seama, dupa faptul ca sunt rotunde?

dtancu is online now    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 01:44   #27 (permalink)
Registered User

Nu nu se merita, turst me, imi pare rau ca am dat 1.999ron acum ceva timp

Skyline07 is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 03:07   #28 (permalink)
Registered User

Din contra, eu zic ca se merita la pretul actual de 1.300 de lei.
Trebuie doar sa ai timp sa te joci.
Eu cautam sa-mi iau un blu-ray player si am zis wtf ia sa-mi iau un PS3 slim, mai ales ca scazusera preturile la inceputul lunii septembrie.
Sunt f multumit de el, singurul regret ar fi ca nu avem store si support RO.
Si prin investitia asta m-am scutit si de un eventual upgrade la PC.

Sir Beckham is online now    Reply With Quote
Old 12-11-2009, 00:59   #29 (permalink)
Registered User

televizor's Avatar

ia-ti man de la webpredator ca o sa aduca si varianta slim de 250 gb la pret mai mic decat varianta de 120 de la noi (si cred ca si garantie 1 an).

Si nu stiu de ce il sfatuieste toata lumea sa nu-si ia slim. Pt ca nu poti sa-i pui linux?! Eu am phat-ul inca sunt in dubii daca sa-l pun sau nu, si oricum am citit ca merge infect, o sa fac asta numai din curiozitate.

televizor is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2009, 16:04   #30 (permalink)
Registered User

eu mi-am luat acuma 4 zile un ps3 40gb + gta4, doua paduri wireless, cablu hdmi si deja m-am decis sa il vand.. dc? pt ca nu am chef sa dau 2 mil pe jocuri.. da gasesti jocuri si cu 1 mil dar porcarii de jocuri, nu alea faine.. asa ca daca e cineva interesat, sa-mi dea un pm sau telefon la 0766 650 506, vreau 12 mil pe el + taxa de transport prin fan curier. daca sunteti din timisoara atuncea cu predare personala.

PS: sry daca nu trebuia sa postez aicea dar era si in tema cu subiectul si-anume daca se merita sau nu..

sensemille is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2009, 16:22   #31 (permalink)
Registered User

rulzmaker's Avatar

de ce nu iti cumperi jocurile sh? gasesti jocurile "faine" intre 50-100 lei.. impecabile

cat despre ps3.. eu am slim 250 gb bundle cu nfs shift.. sunt foarte incantat de el.. eu zic ca merita..

rulzmaker is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2009, 16:29   #32 (permalink)
Registered User

sincer eu mi-am luat ps3u doar sa joc heavy rain dar cand am vazut ca iese abia in aprilie pff.... daca il tin pana atuncea, nu il mai pot vinde ca nou.. deci ori il vand acuma ori il tin :P

Old 25-11-2009, 16:35   #33 (permalink)
Nick anterior: TeddyBear23

TeddyBear's Avatar

nu mai invatati lumea sa modeze ca nu o sa mai mearga nici pe xbox mult, asta daca vrea sa joace de unu singur toate jocurile.

TeddyBear is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2009, 16:49   #34 (permalink)
Registered User

pai unii oameni mai au si prieteni, n-au nevoie sa joace online :P apropo de asta, am jucat fifa in 4 si e incredibil de fain, mie in 2 nici nu-mi place macar... decat sa dau bani pe jocuri mai bine imi cumpar inca 2 paduri si joc in 4

plus ca nu ai foarte mult ejocuri care sunt faine de jucat pe net, majoritatea jocurilor bune sunt tot single player... ideea e ca totul se rezuma la cheltuieli, daca ai bani de dat ia-ti ps3.. daca n-ai ia-ti xbox..

si btw controllerul de xbox ii da clasa la asta de ps3 oricand.. trebuie doar sa te joci putin pe el sa iti dai seama ca il simti mai bine in mana, asta si-au dat seama toti prietenii mei care inainte tineau cu controllerul de ps3

Old 25-11-2009, 16:49   #35 (permalink)
Registered User

Xander's Avatar

Tocmai ma gandeam daca sa-mi iau PS3 sau sa-mi fac upgrade la PC si m-am hotarat sa-mi cumpar un PS3 (atat pentru faptul ca este o consola extraordinara cat si pentru faptul ca are blu-ray player incorporat).M-am documentat destul de mult inainte de a face acest pas si cred ca aceasta consola este o alegere excelenta.In legatura cu problema jocurilor:da, sunt FOARTE scumpe la noi in magazine (atat cele reale cat si cele virtuale) DAR daca ai rabdare si scotocesti peste tot cu siguranta vei gasi si jocuri la preturi accesibile.

Xander is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2009, 16:53   #36 (permalink)
Registered User

pff asta ca are blueray player e asa o chestie total neimportanta pt ca nu gasesti bluerayuri de inchiriat... dar sunt de acord cu tine, mai bine consola decat upgrade la comp

Old 25-11-2009, 17:36   #37 (permalink)
Registered User

rulzmaker's Avatar

sensemille acelasi lucru poti sa-l faci si cu ps3.. cu gamepadurile, si sincer e mult mai bine, daca ai un tv cum am eu de 127 sa stai la distanta mai mare de el, semnalul e mult mai bun la ps3 decat la xbox (pentru ca ps3 foloseste bluetooth), iar faza ca l-am vandut ca-s jocurile scumpe e foarte trasa de par.. pentru ca daca iti iei xbox si-l modezi, o sa te joci doar pe xbox-ul ala.. nu vede net.. absolut deloc, ca microsoft baneaza consolele modate, pe langa faptul ca trebuie platit live-ul, deci ori stai cu prieteni acasa mereu, ori o sa te joci de unul singur.. si newsflash.. daca ai consola banata nu mai poti instala pe hdd, iar salvarile sunt corupte si jucand doar de pe dvd-rom lentila in maxim 1 an e praf. pe cand la ps3 online gratuit.. nici o treaba cu hdd-ul.. are si wi-fi. eu zic sa dai 100 lei pe fifa sau mai putin cu cat se vinde aici pe forum sa-ti iei gamepad-uri si sa joci pe ps3 pentru ca merita.. iar faza cu blu-ray-ul cum adica e neimportanta.. eu am peste 50 de titluri de filme blu-ray am gasit la metro 60 lei + dvd cu film gratuit.. + ca nu se compara blu-ray cu dvd niciodata. pe langa toate astea.. ps3-ul are niste jocuri exclusive care tre' sa fii cam lent sa le ratezi precum uncharted 1 si 2, killzone 2, little big planet, god of war collection, seria ratchet & clank, infamous etc..
mentionez ca eu detin si ps3 si xbox.. dar ps3-ul este peste xbox..

rulzmaker is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2009, 18:28   #38 (permalink)
Registered User

daca ai un singur joc plus consola, normal ca nu o sa-ti placa PS3-ul. Dupa parerea mea ar trebui investit si in jocuri o suma de cel putin 500 de lei.
Eu urmaresc preturile de pe amazon si cum scade un joc sub 20 de lire (pragul psihologic de 100 de lei) il cumpar.
rulzmaker cand ia cumparat blu-rayuri de la metro cu 60 de lei, ca vreau si eu la pretul asta :P.

Old 25-11-2009, 19:18   #39 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by rulzmaker View Post
sensemille acelasi lucru poti sa-l faci si cu ps3.. cu gamepadurile, si sincer e mult mai bine, daca ai un tv cum am eu de 127 sa stai la distanta mai mare de el, semnalul e mult mai bun la ps3 decat la xbox (pentru ca ps3 foloseste bluetooth), iar faza ca l-am vandut ca-s jocurile scumpe e foarte trasa de par.. pentru ca daca iti iei xbox si-l modezi, o sa te joci doar pe xbox-ul ala.. nu vede net.. absolut deloc, ca microsoft baneaza consolele modate, pe langa faptul ca trebuie platit live-ul, deci ori stai cu prieteni acasa mereu, ori o sa te joci de unul singur.. si newsflash.. daca ai consola banata nu mai poti instala pe hdd, iar salvarile sunt corupte si jucand doar de pe dvd-rom lentila in maxim 1 an e praf. pe cand la ps3 online gratuit.. nici o treaba cu hdd-ul.. are si wi-fi. eu zic sa dai 100 lei pe fifa sau mai putin cu cat se vinde aici pe forum sa-ti iei gamepad-uri si sa joci pe ps3 pentru ca merita.. iar faza cu blu-ray-ul cum adica e neimportanta.. eu am peste 50 de titluri de filme blu-ray am gasit la metro 60 lei + dvd cu film gratuit.. + ca nu se compara blu-ray cu dvd niciodata. pe langa toate astea.. ps3-ul are niste jocuri exclusive care tre' sa fii cam lent sa le ratezi precum uncharted 1 si 2, killzone 2, little big planet, god of war collection, seria ratchet & clank, infamous etc..
mentionez ca eu detin si ps3 si xbox.. dar ps3-ul este peste xbox..
daca ai 50 de titluri la 60 lei bucata inseamna ca ai dat 30 de milioane pe ele !!!! deci nu sunt neimportante bluerayurile, sunt de-a dreptul cea mai proasta investitie ce exista! si daca tu chiar ti-ai luat atatea si nu vorbesti doar ca sa te afli in treaba, atuncea inseamna ca te numeri printre cei ce au S-class sau ceva asemanator si atuncea nu ar trebui sa-ti dai cu parerea chiar deloc, aicea, unde se ia in calcul si costul ! si degeaba imi iau paduri de playstation ca pe urma tre sa imi cumpar si jocurile ! la xbox imi iau padurile si asta e singura investitie.. si nu intri deloc online cu xboxu, ca nu ai dc, daca vrei sa joci jocuri faine online, joci de pe comp...

si inca o chestie.. daca tot o ti in sus si in jos cu playstationu, macar nu te afisa cu icoana de la xbox

Old 25-11-2009, 19:29   #40 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by sensemille View Post
daca ai 50 de titluri la 60 lei bucata inseamna ca ai dat 30 de milioane pe ele !!!! deci nu sunt neimportante bluerayurile, sunt de-a dreptul cea mai proasta investitie ce exista! si daca tu chiar ti-ai luat atatea si nu vorbesti doar ca sa te afli in treaba, atuncea inseamna ca te numeri printre cei ce au S-class sau ceva asemanator si atuncea nu ar trebui sa-ti dai cu parerea chiar deloc, aicea, unde se ia in calcul si costul ! si degeaba imi iau paduri de playstation ca pe urma tre sa imi cumpar si jocurile ! la xbox imi iau padurile si asta e singura investitie.. si nu intri deloc online cu xboxu, ca nu ai dc, daca vrei sa joci jocuri faine online, joci de pe comp..
cand citesc posturi ca al tau, asa ma bucur de faptul ca PS3-ul nu se poate moda.
E una dintre unele zone idiotsfree care inca m exista, nu tu coduri, nu tu mesaje de hackereala pe care le primesc saptamanal pe steam.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules