![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: Bucuresti |
maniac itzi dai seama ca asta a fost ideea din start dar un dvd-player fara ecran este 40 mil iar o unitate care sa contina si ecran si alte jmekerii ajunge pana la 114 milioane (pioneer avic-x1) - ma rog exista sistem de la clarion cu 4000+ euro dar deja e sf - deci fa si tu o comparatie....de banii aia imi pun jante cat monitoru
__________________ Gaby 0723.632.400 id: vatafug | ||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
tocmai ptr ca este un forum si nu o dictatura putem spune ce vrem atata timp cat o facem in mod educat si corect..nu am nici timp si nici chef sa caut link-uri cu persoane care vand ps2-uri cu 2 pad-uri si memory card la mai putin de 200 E....asa ca daca mie mi se pare mult am dreptul sa zic asta...iarasi daca omului nu i se pare mult poate "mirosii" afacerea si te contacteaza si cumpara aparatu..
__________________ Plictisit De Oameni | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 Location: p0LiCe dEpARtmENt |
eu am vazut in magazin ps2 cu 6 mil cu 2joypaduri si 1 joc. + daca mai iti iei un mmc care e 1,2 mil = 7,2 mil. => nu face 8 mil daca le iei noi. + ca este folosit jocul (nu conteaza ca te-ai jucat o ora/o zi/un an ... tot secondhand se considera). enorm pretul ....
__________________ Fight flavour addiction | ||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
PS 2 Slim Line este V12 si face probleme mari cu chip. Laserul se prajeste foarte repede deoarece creste temperatura la peste 50°C. Deocamdata exista 3 Fixuri care promit inlaturarea acestui defekt dar nici unul nu este 100% garantat. Va recomand sa nu cumparati aceasta Consola decit daca nu vreti sa o modati. Many1 | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
intra pe www.modchip.com unde te poti informa despre chipuri de ps2, xbox...
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|