![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Ce este cel mai bun pentru PS2?... Cel mai bun cip (eventual ultimul aparut), cel mai bun media player (eventual ultima versiune), cel mai bun joc dintr-o anumita categorie, sau cel mai bun joc "ever" (aici sunt foarte multe de spus), cea mai buna versiune PS2, si tot ce tine de ceea ce e mai bun si mai nou in materie de PS2.
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Nu sunt de acord cu tine in privinta topului ![]() Silent Hill 4 il consider peste 2. De fapt daca ma gandesc bine si 3-ul il consider peste 2 (stiu ca 3 e injurat de multi dar mie 2-ul mi s-a parut cel mai slab din toata seria, iar 3-ul avea destul de multe faze scary, lucru care conteaza intr-un survival horror).
__________________ The conquest of the fear of death is the recovery of life's joy. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
e opinia ta...ca story si din punct de vedere pshicologic silent hill 2 bate tot...3 este chiar "comic" 4 este f bun...si sa nu uit silent hill 1...pararea mea este ca silent 3 este f slab chiar daca grafic f bun...normal ca top-ul meu este bazat pe preferinte
__________________ Plictisit De Oameni | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Normal ca e vorba de preferintele personale ![]() Eu doar mi le-am expus pe ale mele. Intr-adevar primul SH e considerat de multi ca fiind cel mai bun din toata seria. Din pacate e prea vechi pt mine (cand l-am prins deja aparuse 2-ul, pe care-l jucasem). SH2 are o poveste interesanta (mai ales prin nenumaratele implicatii psihologice) si care m-a tinut in priza pana la sfarsit. Numai ca nu m-a impresionat cu nimic pe partea de horror (doar pyramid head nu e suficient ). Asta este lucrul pe care-l reprosez eu lui SH2 (si motivul pt care-l consider si pe SH3 peste el in ciuda nenumaratelor sale defecte). Totusi seria se vrea a fi o serie "survival horror".Si in punctul asta de vedere SH4 mi-a placut foarte mult, chiar daca e un stil nitel diferit fata de restul seriei (e totusi orientat un pic mai mult pe partea de action). Iar la SH4 mi-a placut foarte mult ideea generala a jocului, camera in care esti prizonier si "gaurile" prin care calatoresti in toate lumile alea alternative. Ca sa nu mai zic de schimbarile dramatice care apar in a doua jumatate a jocului, cand camera nu te mai vindeca si incep toate "vizitele" alea sa aiba loc Acolo da survival horror (mai ales ca e singurul loc in care poti salva si in care-ti poti depozita item-urile in inventar).
__________________ The conquest of the fear of death is the recovery of life's joy. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
In materie de jocuri tot timpul vor fi discutii contradictorii intre "gameri". Mie spre exemplu imi plac RPG-urile si m-a surprins ca nici unul dintre voi nu a pomenit nimic de FFX si FFX-2 sau de Desgae Hour of Darkness, jocuri care atrag atentia chiar si celor ce nu se numara printre iubitorii genului. Abia astept FFXII care apare undeva prin martie. Intrebarea mea este daca stie careva, care este ultima versiune de PS2 Media Player (eu am versiunea 1.50) pentru ca nu am PC si chiar imi este de folos, dar as vrea ceva mai nou, cu ceva optiuni in plus.
| |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
eu am jucat FFX in proportie de 70% si la un mom dat nu am mai putut sa avansez ...pacat un joc f f f bun. FF X-2 l- am jucat putin insa nu l-am apreciat deoarece mi s-a parut axat prea mult pe "japanese style" j- pop and shit.....FFXI il am acasa dar se poate juca doar daca au HDD la ps2....camd asta ar fi treaba
__________________ Plictisit De Oameni | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 1999 Location: Bucharest, Romania |
flight: ace combat 4 auto: gran turismo 3 strategie: hmmm. greu de zis, nu exista strategii "pure" pe ps2, doar combinatii de tbs cu rpg sau action. incearca front mission 4, gladius, ring of red, disgaea, phantom brave, kessen, dynasty tactics, goblin commander etc. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|