![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
1.50, pachet value, card 1GB Sandisk, Logitech Playgear Pocket. Edit: Exact ca dark_master, mai sus. Acum am vazut.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
PSP 2.6 gigapack (fara card si cordeluta mana) in rest cu accesoriile originale 16 jocuri(mai astept inca vreo 4 sau 5 care sunt pe drum ), 3 filme, borseta, logitech playgear poket, casti philips, card 2 GB (muzica,poze,filme,homebrew) si astept sa-mi vina borseta pentru UMD uri.PS: am uitat de screen protector Last edited by dark_one; 15-05-2006 at 12:49.. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Exact la fel ca Dark_master + niste casti retractabile Thomson. Un 2gb e on the way. Phat ai uitat wirelessu mah Cat despre casti de PSP, nu stiu daca exista ceva mai baza decat cele de la Shure: http://www.psp411.com/show/product/2...Earphones.html. Dar tinand cont ca sunt mai scumpe decat un PSP, nici nu voi afla vreodata.
| |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
1.5 value + card de 2 GB.... @fat: in cat timp ti-a venit "chestia aia de pe your psp ca am unde sami pun si io umd-urile neoriginale" ? am completat si eu formularul lor acum 2 saptamani si vreau sa stiu cam cat mai am de asteptat...
__________________ "Wherefore do ye spend money for that which is not bread? and your labour for that which satisfieth not? hearken diligently unto me, and eat ye that which is good, and let your soul delight itself in fatness." | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Eu am un 3.10 upgradat da un prost care nu a stiut ca nu trebuia sa faca asta, daca este cineva care se pricepe bine la PSPuri(dawngrade iso filme etc.) si are timp sa imi explice si mie cate ceva as fi foooaarte recunoscator(dau o bere ) ma gasiti pa mess rafionut thank you in advance | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |