![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
__________________ TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
ala ii codul de confirmare a downloadului. Daca citeai ce scrie iti zicea enter code si vedeai ca dupa pisici si caini is niste cifre si litere. Toti puteti downloada de pe rapidshare da nu stiti voi
__________________ Sustin introducerea testului de inteligenta inainte de inregistrarea pe forum! PSN ID: AllexUziwood | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Am folosit programul pentru harta Bucurestiului si e ok pana incerc sa caut o adresa. Aici imi da eroarea "geodata file missing". Am incercat sa caut pe internet fisiere geodata dar nu functioneaza cu niciunul (chiar daca nu mai afiseaza eroarea nu gaseste nici o adresa). Sa inteleg ca am nevoie de un fisier geodata pentru Bucuresti? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Am inteles ca se poate creea acest fisier geodata cu ajutorul lui Google maps dar sincer nu am reusit sub nici o forma pentru ca nu reusesc sa incarc harta Bucurestiului. Poate sa ma ajute cineva cu cateva sfaturi sau cu fisierul deja creat? Last edited by abrash; 12-03-2008 at 22:05.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
si eu ma chinui de 1saptamana sa creez fisier geodata si tot n-am reusit ........in caz ca reusesti anunta-ma si pe mine....bafta in continuareQuote:
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |