![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| [Info] CFW 3.90 m33-3
Ieri a fost lansat noul update al lui Dark Alex , echivalentul updateului din alte surse 3.93 m33(neoficial) , numit simbolic 3.90 m33-3 . Acesta rezolva anumite probleme ale driverului no-umd m33 cu unele jocuri ( Coded Arms , Patapon etc. - desi personal n-am intampinat nicio problema cu acestea). Updateul poate fi downloadat via Network Update m33 sau de aici ! Numai bine !!
__________________ The true power of the PSP has yet to reveal itself. - © A.C. Fighting the war against stupidity since 1991! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| ms paul !! ![]() astept si parerile voastre ... eu acum rulez aceasta versiune si nu am intampinat nimic ciudat ... merge brici
__________________ The true power of the PSP has yet to reveal itself. - © A.C. Fighting the war against stupidity since 1991! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Nick anterior: dark_alex Join Date: Feb 2008 |
Miam pus si io 3.90 m33-3 dar la system information(settings>system settings>system information) imi zice ca nickname-u e march 33. Dar la nickname(settings>system settings>Nickname) scrie alt nick! CE sa fac sa fie nickurile la fel?
__________________ I own: Psp SLIM&LITE, Psp PHAT, Nintendo Wii,PS2,PS3 and in the future PSP 3000!!!!!Cumpar psp 11-1 ultimate accessory mega pack | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: Timisoara, Romania |
Stai linistit ![]() Isi modifica el automat, fiind "ziua de nastere" a echipei M33. Primul lor firmware fiind lansat in 2 Aprilie... Maine va fi la fel. ![]() Chiar acum am citit si eu pe un site. :P
__________________ YOU CANNOT CHANGE YOUR FATE! NO MAN CAN! - Prince of Persia Thanks Dio... Owe you big time man | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
intrebare pentru cei cu FW 3.90 m33-3 ..cum este cu jocurile ? sacadeaza probleme sau altceva ? eu am 3.71 M33-2 si e foarte stabil si de aceea nu vreau sa risc si pe urma sa regret ca merge prost sau altele ..
__________________ *~Proud User Of Nokia N73 hTc Diamond & (+[___]+) PSP~*![]() “curiosity killed the cat. but first, she got the cheese and also played with the mouse” ![]() "My favorite Ferrari is my next one ! " | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
emulatoarele la fel (Nes)? am auzit ca ar fi ceva probleme cu ele ..
__________________ *~Proud User Of Nokia N73 hTc Diamond & (+[___]+) PSP~*![]() “curiosity killed the cat. but first, she got the cheese and also played with the mouse” ![]() "My favorite Ferrari is my next one ! " | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
eu am downlodat updateru dintr`un link postat mai sus , nu cel de la dark alex si deja imi face fite softu.....aiurea rau e ceva de genu ca valurile alea care se misca in backround de zici ca au baut 100 de rebull foarte repede si daca intru la system inf scrie ceva de genu System software 3.33 M33-3 , Nickname : March 33 si Mac adress : 33 33 33 33 33 33 33 33 foarte marfa traiasca pandora (si nu instalez orice prostie in psp etc bine ca pot sa fac pandora la slim cum faceam la fat doar software tot )
| ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
no problem here ! nimic ciudat / schimbat / dubios ... il am pe un slim si am facut upgrede de la 3.90 m33-2 ..... am verif tot ce ati zis voi mai sus si nu mi s-a intamplat ACUM AM AFLAT !! Ce am scris mai sus e adevarat , deoarece am verificat dupa ora 12 , adica 3 aprilie !! Intrati aici sa vedeti de ce s-a comportat ciudat PSP-ul vostru si ce semnifica data de 2 aprilie !! Nu va mai speriati , e ceva normal !! http://exophase.com/psp/team-m33-cel...rsary-3910.htm : OnTopic : LA MULTI ANI !!
__________________ The true power of the PSP has yet to reveal itself. - © A.C. Fighting the war against stupidity since 1991! Last edited by andreyc91_CG; 03-04-2008 at 01:03.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|