![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Problema USB
Salut. Problema se manifesta pe un PSP Slim, CFW 3.90 M33-3. Ieri era totul in regula, azi il conectez la USB si nu imi vede ce am pe card. Am card Sony cu magic gate, de 4Gb. Il pun pe usb mode, si imi vede cardul ca fiind gol, si de capacitate de 9 mega. - am incercat cablul usb pe celalalt psp, pe fat, si e in regula; - am bagat in slim cardul din fat si tot de 9 mega il vede; - am bagat in fat cardul din slim si il vede in regula; - am incercat in recovery, si imi vede cardul, si pot copia in regula, doar in sistemul de operare nu il vede, desi ma pot juca de pe el si sa fac orice faceam inainte; -am incercat si cu usb recharge si on si off; -am pus usb enable si disable din recovery; -am schimbat si bateria; -am dat si restart la pc cu PSP in usb mode. Va rog o sugestie. Multumiri.
__________________ | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
hm...asta suna a "corrupted id storage" S-ar putea sa fie grav si sa ai ceva probleme cu flash-ul.....daca cardul si cablul usb spui ca sint testate ca bune, inseamna ca slim-ul are ceva....incearca sa formatezi cardul in slim(sau in phat, daca nu merge) curata contactele cu cardul din slim si testeaza iar. Daca nu merge...e putin cam grav ![]() Sper sa ai backup la id storage (primul lucru pe care-l faci cind cumperi psp)
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta..... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
M-ai bagat in ceata fozoms. Nu stiu ce e backup id storage, cardul de 4 gb era in PSP cand l-am primit de ziua mea. Daca intru in recovery pot accesa cardul normal prin usb si mi-l vede windowsul in regula de 4 giga, cu toate datele pe el, dar in XMB conectat la usb, windowsul il vede de 9 mega si gol, desi pot accesa orice de pe PSP.
__________________ | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Hehe! Aceeasi problema o am si eu de vreo 2 saptamani. Sincer sa fiu nu ma prea deranjeaza atat timp cat merge prin card reader. Cred ca o formatare a cardului rezolva problema. @fozoms: cum se face backupul ala si la ce-mi foloseste?
__________________ Un clasic al Forumului a zis: "Da, intr-adevar, recunosc suprematia PCului asupra consolelor, dar ca sa ajung sa fac un PC performant m-ar costa cat toate consolele LASTGEN la un loc. Si la anu', tot un PC prost o sa am." | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: Timisoara, Romania |
Vedeti in VSH menu... (Select) sa nu fie USB DEVICE setat pe flash0, flash1, flash2 sau flash3 ![]() Alta idee n-am.
__________________ YOU CANNOT CHANGE YOUR FATE! NO MAN CAN! - Prince of Persia Thanks Dio... Owe you big time man | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
IDStorage-ul (care se afla in nand flash-ul psp=ului) contine informatii importante despre hardware-ul psp-ului---seria psp-ului, adresa MAC, regiunea PSP-ului , tipul placii de baza si cel mai important : parametrii de functionare ai display-ului, butoanelor, placii wifi si...slotului de card. El se poate salva (backup) cu cory`s nand tool(care e cel mai bun tool ,din cite stiu eu) sau idstorage manager Uneori idstorage-ul se corupe (din motive total aiurea, citeodata) si te trezesti cu un brick irecuperabil sau cu anumite functii al psp-ului, distruse sau functionale partial. De aceea am zis e e absolut necesar sa aveti un backup la idstorage.
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta..... Last edited by fozoms; 02-04-2008 at 20:14.. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
Te pupa tata! Sa-ti dea Dumnezeu viata lunga si prospera!
__________________ Un clasic al Forumului a zis: "Da, intr-adevar, recunosc suprematia PCului asupra consolelor, dar ca sa ajung sa fac un PC performant m-ar costa cat toate consolele LASTGEN la un loc. Si la anu', tot un PC prost o sa am." | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
La mine era pus pe Flash3 nu imi dau seama cum, ca nu imi amintesc sa mai fi vazut meniul afisat de select ![]() Oricum va multumesc la toata lumea. @Fozoms, acum fiind in regula, invata-ma sa fac ceea ce ziceai tu cu backup, sa nu fie pe viitor vreo problema pe tema asta. Pfu ca mi-a revenit zambetul pe buze. :P Exact Punisheru
__________________ | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
...tinind seama ca FLASH3 are aprox 1 mb deci era imposibil sa-ti arate 9 mb in windoze...in fine, la asta nu m-as fi gindit, recunosc![]() PS: ai scapat usor Nandtool-ul il gasesti aici http://nds.cmamod.com/2007/12/05/nan...cemm8-03-beta/ Dupa ce intri in el cauta ceva de genul : dump nand si dump keys. si nu atinge altceva , apoi salveaza backup-ul nand-ului si keys undeva in pc
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() e posibil asa ceva ?
__________________ The true power of the PSP has yet to reveal itself. - © A.C. Fighting the war against stupidity since 1991! | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Logic ca modchip merge, pt ca normal ala inlocuieste nand-ul Dar, in afara de modchip si daca nu ai backup la idstorage+keys, pa, pa PSP Sau, daca mai ai noroc, poti pune alt idstorage&keys de la alt psp si va rezulta un psp partial functional.
|
| | #16 (permalink) | ||
|
1. Se copie in Game150 2. Se ruleaza aplicatia 3. Se apasa O pentru a accepta 4. Se alege Dump from NAND 5. Se alege din Other->dump idstore keys Din root-ul Memory Stick-ului se copie folderul nandTool_dumps in calculator. Si vorba lui fozoms "Sa sperati doar ca nici nu veti avea nevoie de el vreodata"
__________________ PSP 3.40-> 1.50-> 3.52M33-4-> 3.71M33-4 | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | brick total Quote:
un amic mi-a adus un psp slim brickuit sa i-l fac. problema e cit se poate de nasoala in sensul ca nu are nici un backup de nand iar psp'u e varza. nu merg nici jocurile (ISO/CSO si nici de pe UMD), nici mp3, nici filme, nici homebrew etc. eroarea care apare e: "the region code is not correct" Practic nu merge nimic in afara de conectarea prin usb la pc. KeyCleaner si IDStorageManager raporteaza urmatoarele erori: - the motherboard cannot be determined from the idstorage - there may be a problem with the idstorage on this psp - the idstorage identifies the region set to an unknown psp-100 Degeaba am incercat sa dau Fix ca nu se intimpla nimic desi pe ecran scrie Done. Am incercat si downgrade la cfw 3.71 si upgrade la cfw 3.80M33, 3.90M33 si chiar si la fm oficiale si tot degeaba. Dau o lada de bere / suc celui care ma ajuta sa-l aduc la viata. Multumesc anticipat Mihai ( b31fgl@yahoo.com ) | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|