![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
am primit de curand un psp ....miercuri sa zicem si intrun punct al ecranului am un pixel chiar 2.. albi care nu isi schimba culoarea...cand pspu e inchis e negru dar cand il deschid e blocat pe culoarea alba ..pls careva sa ma ajute ca nu stiu ce sa fac :| :wallbash: ca din cate am inteles cica poate fi reanimat :| pls help :(( ps : am versiunea 3.93 | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Quote: si da am 3.93 oficial ce pot face va rog sun cam noob sa zic asa la psp ( asi vrea sa intreb cum sa bag un video pe psp ? =))) serios :| )LE: da acu am vazut .. unu din pixel e roz si altu alb LE: am gasit un video care cick deblocheaza pixell dar nu stiu (culmea) cum sal il pun pe psp :|daca il bag in -psp-video nu mil gaseste zice ca nam nici un video va rog mult help ((
Last edited by Taiden; 07-04-2008 at 19:33.. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
modeazati consola mai intai ![]() cauta la Publicitate pers care modeaza
__________________ The true power of the PSP has yet to reveal itself. - © A.C. Fighting the war against stupidity since 1991! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
adica :| nu intelegc e vrei sa spui k dak nu mil modez nu pot pune video pe el ?:| LE: am cautat si nam gasit nimica si inca ceva ... de la vers 3.93 oficial se mai poate moda k din cate stiu eu cik nu :| si inca ceva dc sami modez pspu sa imi vada mpeg 4 ?:| nu merge ceva in genu http://www.video-to-psp.com/ | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | un loc uitat le lume numit vaslui =)))) @puilpc : nici as a nu merge (deci totusi cum asi putea altfel debloca pixelii aceia ?:| -------------------- Editare ulterioară -------------------- hel pls Last edited by Taiden; 07-04-2008 at 20:48.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Nick anterior: dark_alex Join Date: Feb 2008 |
dai un ciocan! ![]() glumeam! ![]() io am 3.90 m33-3 si am incercat in toate felurile sa pun video-u asta dar la videos imi zice ca nu e! ce sa fac?
__________________ I own: Psp SLIM&LITE, Psp PHAT, Nintendo Wii,PS2,PS3 and in the future PSP 3000!!!!!Cumpar psp 11-1 ultimate accessory mega pack | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
bah costum firmware v-a tampit rau de tot nu stiti sa pune un film pe un PSP... ce dreaq... ![]() Man, cauta prog " ImToo PSP video converter ", convertesti filmele si tot cu el le pui pe psp, are o optiune de transfer... va transfera toate fisierele unde trebuie...
__________________ Angajez claun, rog seriozitate! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Quote:
LE: am gasit convetrer + uploader da dupa ce ii dau upload zice ca nu poate recunoaste fisierul ( desi este mp4 ) :| Last edited by Taiden; 07-04-2008 at 21:30.. | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Nu ai ce sa convertesti, e deja MP4 sau ai alt fisier. Asta il am eu: Video Dead Pixel
__________________ PSP 3.40-> 1.50-> 3.52M33-4-> 3.71M33-4 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|