Quote:
Originally Posted by Essential ms de sfat , l'am luat dintr'un magazin destul de renumit , SATURN , nu cred ca e fake  , totusi as vrea sa'mi zica cineva ce intrari trebuie sa aiba ca sa pot rula SI JOCURILE ca ptr filme si etc. merge si cu 2 mufe la orice tv care are iesire rca . |
Toate LCD-urile din ziua de azi , ma refer la cele mai de marca , au intrare RCA (Rosu , Alb , Galben) si intrare pe Componente [RGB , intrare(Rosu , Vedre , Albastru) + Rosu si Alb la Sunet] , recomandare este sa fie Full HD , dar pretul e de la 4000 de lei in sus , sfatul meu , stai cu ochii pe : Carrefour , Cora , Auchan , Domo , Altex , MediaGalaxy si Flanco ,
Un LCD la 20 de mil este Sony KDL-26P3000 , care are diagonala 66cm , este cu sunet stereo , are intrarile de mai sus + HDMI (High Definition Multimedia Interface) ,sau daca iti permite bugetul mergi pe Samsung 32R81 , de 82 diag. , cu aceleasi mufe si un design mai moder , Piano Black

, ca sa se asorteze cu PSP-ul , cel din urma costa 2500 de lei si l-am vazut azi la Carrefour in Promotie , dar oferte gasesti peste tot si la orice pret , bani si timp sa fie .