Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation Portable

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-04-2008, 21:05   #1 (permalink)
Nick anterior: call1ps0

Essential's Avatar

[PSP] Tv pentru psp

Doresc sa'mi cumpar un tv de preferat LCD pana in 20 de mil . dar care sa mearga sa joc jocurile de pe psp conectat la tv si nu ma pricep la iesirile alea pe culori , and cablu tv-out achizitionat din italia si e cel cu 5 mufe .

Amazon.com: PSP 2000 Component AV Cable: Video... Amazon.com: PSP 2000 Component AV Cable: Video...Ce TV imi recomandati ?

Essential is offline    Reply With Quote
Old 10-04-2008, 21:30   #2 (permalink)
Registered User

bitza2005's Avatar

fii antena,eu mi-am luat cablu din italia,din ala cu 5 mufe,ceva gen 10 euro,dar nu este original de la sony(ala gri cu auriu).ideea e in felul urmator,cablul cu 5 (probat de mine) este pt tv cu plasma sau lcd,iar cel cu 3 pt tv cu tub,DAR,cel cu 5 imi merge si la tv-ul cu tub,dar se vede alb negru,si nu merg jocurile,doar filmele,si toate cele.ideea e ca tre sa setezi din psp la dyspley setting sau ceva de genu cum sa transmita psp-ul,progresiv(pt lcd sau plasma) sau interlace(pt tub).sper ca te-am ajutat cumva..sau nu...si bafta la cumparaturi de tv.sfatul meu:cauta un lcd care sa fie full hd neaparat(nu conteaza firma)(si cat mai mare )si sa fie 720p cel utin,este o poveste lunga.bafta!

bitza2005 is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2008, 02:32   #3 (permalink)

Essential's Avatar

ms de sfat , l'am luat dintr'un magazin destul de renumit , SATURN , nu cred ca e fake , totusi as vrea sa'mi zica cineva ce intrari trebuie sa aiba ca sa pot rula SI JOCURILE ca ptr filme si etc. merge si cu 2 mufe la orice tv care are iesire rca .

Old 15-04-2008, 00:54   #4 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Essential View Post
ms de sfat , l'am luat dintr'un magazin destul de renumit , SATURN , nu cred ca e fake , totusi as vrea sa'mi zica cineva ce intrari trebuie sa aiba ca sa pot rula SI JOCURILE ca ptr filme si etc. merge si cu 2 mufe la orice tv care are iesire rca .
Toate LCD-urile din ziua de azi , ma refer la cele mai de marca , au intrare RCA (Rosu , Alb , Galben) si intrare pe Componente [RGB , intrare(Rosu , Vedre , Albastru) + Rosu si Alb la Sunet] , recomandare este sa fie Full HD , dar pretul e de la 4000 de lei in sus , sfatul meu , stai cu ochii pe : Carrefour , Cora , Auchan , Domo , Altex , MediaGalaxy si Flanco ,

Un LCD la 20 de mil este Sony KDL-26P3000 , care are diagonala 66cm , este cu sunet stereo , are intrarile de mai sus + HDMI (High Definition Multimedia Interface) ,sau daca iti permite bugetul mergi pe Samsung 32R81 , de 82 diag. , cu aceleasi mufe si un design mai moder , Piano Black , ca sa se asorteze cu PSP-ul , cel din urma costa 2500 de lei si l-am vazut azi la Carrefour in Promotie , dar oferte gasesti peste tot si la orice pret , bani si timp sa fie .

connectorxp is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2008, 03:50   #5 (permalink)

Essential's Avatar

am trecut azi prin cora si chiar am vazut samsungul de 32" la un pret destul de ok 25 mil . si m`am si uitat la intrari si avea intrare component ( RGB ) .

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation Portable

Thread Tools

Posting Rules