![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| [PSP] Influenteaza la psp phat memoria mica de ram ...
Ma intereseaza dc la la psp phat influenteaza memoria mica de ram (32 fata de 64 cat are slim) emularea de jocuri PS1, GBA, DS, etc. Ati intalnit pb din aceasta cauza in sensul ca merge sacadat, sau alte pb? in alta ordine de idei se emuleaza la fel de usor ca pe slim (in sensul ca pe softurile de slim sunt mai noi)?
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Cei 32 mb in plus, cel putin pt orice altceva in afara de UMD, sint inutili (cel putin pe moment) Ei sint folositi doar pt a face cache de pe umd pt a reduce timpii de loading. Nici un emulator/homebrew, momentan, nu vede practic acei rami si nici nu are absolut nici un avantaj de la ei. Gindeste-te ca daca merg jocuri de psp de 1,6 gb si cu o grafica exceptionala (vezi GOW) pe 32 mb ram, merge si un amarit de joc de citiva kb/mb emulat. Si DA, ma joc mult pe emulatoare, asa ca nu vorbesc "din auzite"
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta..... | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: Pe antena lu' Connex gsm |
Nu era vorba de Skype pe thread`ul asta, ci cum ar ajuta cei 32 Mb in plus la E M U L A R E A joacelor. Fozoms a raspuns...what do you want more?
__________________ By gsm by T.G.F. vs. HELL La Haleala addicted® | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
SI exista o alternativa si pt PHAT asa ca.....in continuare cei 32 mb in + sint inutili la slim. Si inca ceva, oi fi avind tu 64 mb ram pe slim(folositi doar la UMD-uri si SKYPE) dar eu am 1.50Kernel pe phat, functie care imi foloseste in MULT mai multe scopuri
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta..... | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Evident ca e mai usor sa deschizi 1000 threaduri si sa bombardezi lumea cu intrebari pe PM decat sa citesti ce s-a scris aici. Raspunsul a fost DAT inca de la inceput de catre Fozo' ... nu mai cautati alte raspunsuri mai bune.
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|