![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Am probleme cu cardul ma poate ajuta cineva???
Am 2 carduri Sony Memory stick Pro Duo de 2 Giga. Unul merge fara probleme dar unu face figuri : 1. in jocuri si salvari apar cam 100 de fisiere cu Corupted Data( si nici nu merge sa le sterg)...cateodata mai merge cate un joc doar dak e singur pe card si nici nu merge sa salvez 2.la muzica si imagini apar multe foldere goale si chiar daca pun ceva pe card nu le citeste spune tot corupted data 3.merge doar la video sa pun pe el Am dat format de vreo 4 ori cred de pe psp si inca odata de pe un aparat foto... Aveti idee ce ar putea sa aiba? | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Quote:
ok ...am sa incerc cand fac rost de card reader ca nu am inca sper sa mearga | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
deci am dat format din ms dos ,dupa aceea am intrat sa vad ce e in card nu era nici un folder din ala cu iso sau mp_root si i-am dat format din psp dupa ..au aparut folderele cu iso , music.... dar tot la fel e cu corrupted data ((((((((((((poate am gresit ceva?fozoms nu stii alta metoda.... | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
Salut, eu am alta problema care am incercat sa o rezolv si nu am putut. Problema este ca pana acum o saptamana cardul mergea super bine, viteza de transfer pana la 10 mb/s, dupa ce i-am dat format viteza de transfer a scazut la maxim 1.5 mb/s, stie cineva ce s-a intamplat si cum se poate remedia? Sa nu imi ziceti ca e fake ca nu este, daca era banuiesc ca avea problema asta de mult si nu de cand i-am dat eu format. multumesc si astept sa vad pareri.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|