![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
buna tuturor! am un psp fat cu v3.11 de soft si ca multi altii vreau sal decodez.Din cate am citit nu pot face decat cu jocul lumines sau pandora's batery, din pacate nu dispun de nici una dintre optiuni.E cineva de pe forum din sibiu si ma poate ajuta?sau eventual din imprejurimile sibiului cineva care are jocul? ms anticipat. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Quote:
@fozoms tu esti unu din aia care isi face posturi luand la caterinca userii si postand chestii care nu ajuta deloc acest forum?! | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Raspunsul e pe masura intrebarii si nu cred ca e cazul sa te plingi tu care dai explicatii gen "cauta pe google", "cauta pe aici" ,explicatii prin care cu siguranta ai contribuit acestui forum
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta..... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
eu am mentionat ca stiu de ce am nevoie pentru decodare, asa ca, chestii de gen "cauta pe google" nu ma prea ajuta .Pandora's battery am vazut cum se face, dar n-am de unde cumpara alta pentru a ma juca ulterior + ca nu prea vreau sa stric bateria pe care o am.@fozoms raspunsul tau ma facut sa rad.Scrie clar acolo ca am un psp fat ![]() multam de raspunsuri.Sper sa citeasca si cineva din sibiu topicul | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Da dar fozoms a spus bine...pt ca psp e o consola nu vreun joc sau c va inchipuiti voi...ea nu se decodeaza si ce modeaza(downgrade) singura chestie ce se downgradeaza...... eu nu sunt in stare sa ma bag in cearta voastra pt ca si eu sunt novice in ale consolelor...desi ma pricep destul de bine!!! bft
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|