![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Salut, dupa cum zice si titlul am nevoie de niste informatii, vreau sa imi cumpar un psp zilele astea.. si sunt curios de modare.So intrebarile ar fi: 1. Dupa modare pierd garantia right? 2. Pot sa folosesc toate feature-urile cu softul modat? 3. Pot sa il conectez la PS3? 4. Ce se intampla daca dau update software de pe site sony cand este modat ? 5. WTF e Brick, din ce motive apare si se poate repara daca din nefericire se intampla ? Thanks | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Nick anterior: dark_alex Join Date: Feb 2008 |
1.nu 2.da 3.da 4.Se sterge modarea 5.habar nu am!
__________________ I own: Psp SLIM&LITE, Psp PHAT, Nintendo Wii,PS2,PS3 and in the future PSP 3000!!!!!Cumpar psp 11-1 ultimate accessory mega pack | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Habar nu ai in general despre cam orice tine de psp, asa ca lasa sfaturile pt altii cu buletin ![]() Raspunsurile corecte ar fi :
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta..... Last edited by fozoms; 25-05-2008 at 09:27.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
poti sa il faci la loc nu mai daca ti sa stricat cand ai vrut sa pui o tema in folderul flash 1 sau alte chiesti , nu daca ai vrut sa instalezi o noua verisune, ca la mine cand vreau sa instalez o versiune mai noua mi blocheaza la 99 % sau 91%
__________________ TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|