Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation Portable

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-05-2008, 12:42   #1 (permalink)
XtH
Registered User

XtH's Avatar

Cum se vede PSP pe TV LCD

Ok so intrebarea e simpla cum se vede PSP prin component pe un tv lcd ? Se vede mai prost ca un PS2 ? ma gandesc ca rezolutia e destul de mica si upscale nu prea vad cum ar putea face. Se merita sa cumpar cablul ?

XtH is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2008, 15:10   #2 (permalink)
Registered User

bitza2005's Avatar

pt lcd iti trebe cablu cu 5 mufe (am uitat cum ii zice) pt ca jocurile de ex de pe psp pe tv sunt transmise in progresiv scan,asta bineinteles daca ai tv cu progresiv.mai multe detalii pe aici [PSP] Cablu conectare PSP la TV.si foloseste si tu search-ul ca de aceea exista.pareprea mea.

bitza2005 is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2008, 13:18   #3 (permalink)
Registered User

Eu l-am pus pe plasma de 40'' si tot ce nu e joc se vede fullscreen si behai de placere la el. UMD VIDEO scoate 720, si are calitate mai buna decat chiar dvd playere. Trebuie sa recunosc ca am ramas socat sa vad ca psp e mai tare ca un dvd player. (btw cred ca am strans vreo 20 de umduri)

La jocuri, scoate in fereastra si cu zoomul de rigoare acoperi cam 80% din ecran. Calitatea imaginii si sunetului fac o placere sa le joci pe plasma desi nu sunt fullscreen.

vir2000 is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2008, 14:11   #4 (permalink)
Registered User

bitza2005's Avatar

da,asta cu jocurile stiam si eu ca nu este full screen pentru ca atat transmite psp-ul.exista totusi unele tv-uri care poate reda imaginea jocului fullscreen,DAR,se va vedea mai prost,deci practic o lateste si lungeste,stricand astfel imaginea.probat de mine pe un tv de 106' in italia,nu mai stiu marca.

Old 27-05-2008, 16:43   #5 (permalink)
XtH
Registered User

XtH's Avatar

merci in sfarsit niste raspunsuri calumea, sa inteleg ca psp la jocuri scoate si el 480p ? pt dvduri pot sa folosesc ps3, deci nu ma prea intereseaza partea cu filme ci strict jocurile.

XtH is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2008, 16:56   #6 (permalink)
Registered User

bitza2005's Avatar

strict jocuri este 480p,si nimic mai mult.bafta!
sincer,parere personala:nu toate jocurile se vad ok pe lcd sau plasma,acum depinde si de joc.ex:burnout:dominator se vedea foarte prost.

bafta!

Old 27-05-2008, 23:37   #7 (permalink)

Spike's Avatar

si cel mai important ai grija ce cablu iti cumperi....in romania gasesti 90% facaturi aduse din china la preturi de originale si declarate originale

Spike is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2008, 11:54   #8 (permalink)
Registered User

bitza2005's Avatar

cel mai ok cred ca este cel argintiu,ca cel auriu nu am vazut pe nicaieri.din acela agintiu am vazut la media galaxi piatra neamt,si prost am fost ca nu am cumparat,era 70 ron.eu am unul din italia,din plastic,pe care am dat 7 euro si imi merge foarte bine.

Old 29-05-2008, 12:10   #9 (permalink)
Registered User

craezee's Avatar

din cate stiu eu psp-u scoate pe tv-out 720/320 in filme,meniu, net etc, dar in jocuri output-ul are dimensiunea display-ului lui, adica 480/272.

craezee is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation Portable

Thread Tools

Posting Rules