![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
pt lcd iti trebe cablu cu 5 mufe (am uitat cum ii zice) pt ca jocurile de ex de pe psp pe tv sunt transmise in progresiv scan,asta bineinteles daca ai tv cu progresiv.mai multe detalii pe aici [PSP] Cablu conectare PSP la TV.si foloseste si tu search-ul ca de aceea exista.pareprea mea.
__________________ play more | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2003 |
Eu l-am pus pe plasma de 40'' si tot ce nu e joc se vede fullscreen si behai de placere la el. UMD VIDEO scoate 720, si are calitate mai buna decat chiar dvd playere. Trebuie sa recunosc ca am ramas socat sa vad ca psp e mai tare ca un dvd player. (btw cred ca am strans vreo 20 de umduri) La jocuri, scoate in fereastra si cu zoomul de rigoare acoperi cam 80% din ecran. Calitatea imaginii si sunetului fac o placere sa le joci pe plasma desi nu sunt fullscreen.
__________________ Invisible Quasi-Paradox: Our visible world is composed of a totality of invisible particles. Invisible Sorites Paradox: There is not a clear frontier between visible matter and invisible matter. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
da,asta cu jocurile stiam si eu ca nu este full screen pentru ca atat transmite psp-ul.exista totusi unele tv-uri care poate reda imaginea jocului fullscreen,DAR,se va vedea mai prost,deci practic o lateste si lungeste,stricand astfel imaginea.probat de mine pe un tv de 106' in italia,nu mai stiu marca.
|
| | #8 (permalink) | ||
|
cel mai ok cred ca este cel argintiu,ca cel auriu nu am vazut pe nicaieri.din acela agintiu am vazut la media galaxi piatra neamt,si prost am fost ca nu am cumparat,era 70 ron.eu am unul din italia,din plastic,pe care am dat 7 euro si imi merge foarte bine.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|