![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Hello mi-am luat si eu psp in weekend pack cu god of war m-am jcuat eu ce m-am jucat fericit ca-l vad pe kratos... dupa ceva vreme am avut un bug de ramasese kratos nemiscat (a trebuit sa dau restart from last checkpoint) dupa asta, iarasi, la vreo 2 ore am avut un drop in framerate de mergea in 2-3 fps pentru vreo 5-10 secunde dupa care a trecut de la sine (precizez ca jucam de pe umd). dupa treaba asta l-am modat si in fine mi-am luat untold legends brotherhood of blade am jucat vreo 5 nivele entuziasmat iar la un loading screen iarasi hang :| am asteptat bla bla bla m-am enervat am dat restart la psp deoarece altceva n-aveam ce face. Sunt normale chestiile astea la PSP sau are al meu ceva ? am auzit ca mai multi au probleme cu jocurile astea 2... asa se intampla in general cu psp sau doar cu anumite jocuri programate prost ? Thanks! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
:| ce raspunsuri am primit si eu... UL l-am jucat de pe card.. in fine ideea era daca se mai intampla si d-astea cu psp daca vi s-a intamplat vreodata etc... eu de ex am avut si freeze pe ps3 dar merge perfect... asa ca ma gandeam ca nu am motive sa ma ingrijorez. plus ca nu vad ce leg are umd-ul avand in vedere ca e nou si ca dupa restart a mers fara probleme.
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Eu am jucat odata vreo 5 ore la el Gun:showdown pana l-am terminat si in timp ce ma jucam nu s-a intamplat nimic ciudat ... poate e de la UMD cum a zis si paulpc mai sus ... deci nu cred ca o sa ai probleme cu restul jocurilor pe care o sa le cumperi ... daca vrei mai cumpara god of war odata si vezi daca face la fel
__________________ Finally ... Y2J has come back to Computer Games Forum !! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|