![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: Bucuresti | Cf 3.95 Gen
A aparut noul custom firmware 3.95 GEN! # General *Kernel updated to 3.95 (new nids, patches etc.). # Recovery *Option added in recovery to choose between VSHMenu and in-XMB recovery. *Option added in recovery to choose between Sony, GEN and M33 network update modes. # XMB *Access vshmenu/recovery with the SELECT button. *Network Update icon can download directly from the GEN server (adjustable). Pentru cei care nu stiu, nu este dezvoltat de Dark-Alex, e vorba de alta echipa. Eu o sa-l pun sa vad ce e de capul lui, daca nu-mi place-pandora si back to 3.90m33. De aici poate fi luat: http://pspupdates.qj.net/Custom-Firm.../49/aid/120699 Last edited by nitarzv; 01-06-2008 at 16:32.. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Eu am softul asta si mi-se pare mai complex ca vechiurile m33 deoarece are alernative la recovery sau vsh si vad ca pt primele softuri gen au compatibilitatea f mare doar un program ''eloader'' imi merge putin greu.Dark Alex dupa parerea mea s-a bazat pe ps3 si nu mia are nici o legatura cu psp adik nu mai e interesat intrati pe www.dark-alex.org si sa vedeti cercatarile despre ps3 chiar imi pare bine ca unul ca Dark Alex i-a lasat si ep altii sa se ocupe de ceva cat de cat usor ca psp-ul fata de ps3 unde e totul 0!
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|