![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
Salut tuturor!As vrea sa imi iau si eu un psp in curand si as avea cateva intrebari: 1.Unde gasesc un psp slim and light daca se poate black piano pack si la ce pret? 2.Ce este modare si la ce foloseste?Eu sunt un noob asa ca nu prea stiu bine.Sunt nou in domeniul psp/ps, dar din cate am inteles e ceva pentru a face sa mearga jocurile piratate pe psp. 3.Se poate moda psp fara ajutor si fara alte costuri in plus? 4.Daca se poate ce ar trebui sa fac?Sa nu fie greu am 13 ani .5.Daca nu se poate unde gasesc pe cineva care sa modeze(sunt din Bucuresti, Sector 3). Cam astea sunt intrebarile pentru moment, cel putin pana imi amintesc altele. Stiu ca sunt un mare noob asa ca nu este nevoie sa repetati, desi daca va face sa va simtiti mai bine nu va opresc. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Deci vezi ca pe pagina asta de threaduri sunt o groaza care seamana cu al tua si aceleasi intrebari au fost puse de oamenii de acolo. Daca are cineva rabdare sa ii raspunda e ok...dar zic ca e mai usor acolo sa se duca sa vada
__________________ Vand Rama Foto Digitala Samsung 8" | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Hai ca iti raspund eu pentru faptul ca ai scris corect in limba romana ![]() 1. PSP-uri slim & lite gasesti in multe magazine, incearca in Media Galaxy sau Auchan. Daca nu doresti nou poti incerca si pe sectiunea "Publicitate console" unde sunt sigur ca vei gasi unul la pret bun. 2. "Modarea" este scrierea unui firmware neoficial care permite rularea jocurilor de pe card, rularea de emulatoare, aplicatii homebrew etc. 3. Se poate moda fara ajutor dar trebuie sa desfaci bateria si sa umbli in ea dupa care sa lipesti cu un pistol de lipit ce trebuia acolo. Eu iti recomand sa te uiti pe aici, sunt multi care modeaza si sunt care modeaza si gratis. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
.... o sa apara si o versiune 3.95 m33 ??
__________________ Finally ... Y2J has come back to Computer Games Forum !! | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Salut all.Am un PSP phat modat cu ultima versiune m33 si 3.95 si unele jocuri "fermecate" nu raspund la comenzi sau raspund ori gresit,ori intarziat.GTA Liiberty,iron man,etc imi fac astfel, desi inainte nu reactionau asa.Sunt nou in domeniul asta asa ca nu stiu care ar fi problema,e cumva softul stricat??Sau jocurile?Ms anticipat
__________________ "Inteleptul spune putine dar stie multe,prostul stie putine dar spune multe" | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 Location: Brasov |
am sh eu o problema.......mi-am pus o tema noua sh a trebuit sa inlocuiesc niste fisiere in flash0...totu bine sh frumos dar cand vreau sa intru intr-un jok sh ruleaza gameboot-ul in locul siglei psp ce aprea peste gameboot apare un cadru alb.......shtie cineva ce fisier e cel cu sigla psp ca sa shtiu sa il inlokuiesc ca am facut back-up la flash0 ![]() !!!!!
| ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Daca va mananca sa va puneti teme....Cu ce te incomodeaza cele vechi si originle.Inteleg pt jocuri mai risti sa il strici dar pt o tema chiar nu se merita...
__________________ Vand Rama Foto Digitala Samsung 8" | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 Location: Brasov | Quote:
)......daca psp.ul are ceva legat de soft care nu functioneaza cum trebuie se rezolva si nu e nici o problema...si inca ceva....eu am pus intrebarea asta cu gandul ca poate o sa primesc un raspuns nu sa fiu criticat !!!!!
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|