![]() |
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
poi is multe magazine ... sper sa nu fac publicitate dar incearca http://www.flamingo.ro/produs.asp?id=7222 | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Man,cauta pe aria de publicitate.Foarte multa lume vinde UMD-uri,mai ales ca esti si din Bucuresti,asa nu s mai suporti taxele de transport(spun asta pt. ca majoritatea celor ce vand joace de PSP sunt din Bucuresti) Bafta in alegerea facuta.
__________________ "Inteleptul spune putine dar stie multe,prostul stie putine dar spune multe" | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Eu iti sugerez sa incerci site-urile din UK (shopto.net, thehut.com, sendit.com, etc). Preturile sunt mult mai bune, iar jocurile iti ajung la oficiul postal in maxim o saptamana.
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
scz am gresit linku :-| incearca http://www.buygames.ro/list.php?sear...&c2=&x=43&y=15 | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
aha. Pai stiu de aria de publicitate, k acolo vand si cumpar jocuri ps3, dar din an in paste apare un UMD, si cand apare, nu e cine stie ce (nu da Dzeu sa gasesc pe unu ca vinde ff crisis core sau MGS portable ops :P ). O sa incerc afara (UK) atunci, cum vroiam la inceput...dar speram sa gasesc ceva aici Buygames.ro e o nenorocire de site. ati vazut ce preturi au?!?! sunt nebuni la cap
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
stiu am vazut au preturi extra mari :| dar nu ai ce sa faci :|incearca Vand Jocuri Originale pt. Console (PS3,Xbox,PSP) si PC din UK - comision 10RON/produs | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
mei io la stiu ca acu o lira este 5,5 ron . si ia colculati voi ce preturi au ai ai adevart as putin mai iefitine 5% dar cred ca ai mai mult curieru ca ti le trimite de la 3000 de km distanta eu as recomanda sa ati ei la second hand la preturi bune sau de la baieti care le aduc furate sigilate de dincolo la jumate de pret parea mea si in magazine as niste preturi de 5 jocuri fac cat un psp ce drq asta numai la romani sa poate asa cv .....
| |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
offtopic : Tzigara : PWNED !! on : sfat : nu se renteaza sa cumperi jocuri din magazinele din Romania
__________________ The true power of the PSP has yet to reveal itself. - © A.C. Fighting the war against stupidity since 1991! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
BUNA! daca ma puteti ajuta...as vrea sa cumpar si eu niste jocuri pt. psp apropo sunt din bucuresti...nu conteaza daca jocurile sunt fara carcasa dar as vrea sa fie la un pret rezonabil(cam 100 lei) -------------------- Editare ulterioară -------------------- BUNA! daca ma puteti ajuta...as vrea sa cumpar si eu niste jocuri pt. psp apropo sunt din bucuresti...nu conteaza daca jocurile sunt fara carcasa dar as vrea sa fie la un pret rezonabil(cam 100 lei).Daca aveti de vanzare contactati-ma : dont_hate_me_because_im_famous@yahoo.com Last edited by adorjocurile; 23-07-2008 at 22:10. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
pai si transportul cat costa? daca imi comand sa zicem 7 jocuri a cate 10 lire/buc, ajung la 100 lire cu transport cu tot or cum ie? [de pe thehut.com de ex]
__________________ hopa, scuze! | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ play more | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|