![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| The New Gizmondo = psp killer?
So ce credeti, va fi the psp killer? sau va avea acelasi succes ca in 2005.. Din cate inteleg va fi orientat foarte serios spre homebrew, se zvoneste ceva de o camera 2mp, bluetooth, wi fi iar modelul vechi acording to some avea si ceva optiune de text messaging. Am uitat sa vb de augumented reality dar mai bine va uitati voi: .. Eu unul nu sunt asa convins de acest gadget (nu am mari sperante nici macar fata de tiger telematics daca se va tine de cuvant cu un relaunch). Sper sa apara (cu siguranta il voi cumpara).. competitia e intodeauna buna (DS=no competition pt gusturile mele).
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
din ce am inteles eu cred ca merge cu camera de la psp si foloseste plansetele alea ca punct de reper in spatiu ... cel putin asta e parerea mea LE: Acum ca am citit mai bine de fapt cred ca este vorba de o alta platforma nu de psp dar principiul tot ala ramane :P
__________________ Play More | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
i did google it http://www.w3sh.com/archives/gizmondo3GSM-thumb.jpg dar nu vad nici un gizmondo )
__________________ Play More | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
este un cartonas cu un desen care e recunoscut de camera care il filmeaza, am vazut la TV ceva asemanator, e un aparat cu un mic ecran care il pui la ochi si te uiti la cartonas, apoi ii dai u ce omenzi vrei si aparatul se orienteaza dupa cartonas, deacea cladirile se miscau odata cu cartonasul, oricum, ce am vazut in filmul acesta este o mare imbunatatire fata de cea ce am vazut la TV, eu spun ca merita cumparat.
__________________ Cel mai tare joc e cel ce nu a aparut inca. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
PSP-ul nu este doar pentru jocuri,poate doar pentru asta il folosesti tu.si cehstia asta are butoane asemanatoare,nu trebuie sa fie copie PSP ca sa se asemene.ce nintendo ds este PSP?sau ar putea deveni?
__________________ play more | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|