![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Modare psp - intrebari
In primul rand nu sunt de loc adeptul modarii. De cand am avut sega master system am facut colectie de jocuri, si asta e motivul principal : imi place sa ma benoclez in "libraria" mea de jocuri si sa stiu k sunt multe si bune. Mi-am luat de curand un psp dupa muuulta vreme de gandit daca are rost sau nu. Am ajuns ca practic n-are rost dar il vreau pt colectie si cateva jocuri ca god of war coo, ff 7 crisis core si upcoming resistance retribution. Dar am niste intrebari cu privire la modare: In afare de jocuri (care nu ma intereseaza prea mult k stiu ce jocuri vreau si le vreau originale), care sunt avantajele/dezavantajele modari? Se mai poate juca online? Ce functii ale pspului blocheaza modarea, si ce functii noi aduce? | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
In afara ca poti rula jocuri direct de pe card , modarea aduce multe beneficii , dintre care: -rularea de homebrew -recovery menu -plugins etc. Modarea nu blocheaza jocul online , sa blocheze functii nu prea cred. Sa spunem asa : PSP-ul stie multe dar Sony nu il exploateaza cat trebuie , modarea il "ajuta" sa isi arate toate fortele.
__________________ Banii nu aduc fericirea dar o intretin... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
nu nu e adevarat faza cu orice tip de format...se poate sa vizionezi filme avi, dar nu cu orice fel de rezolutie, si ai nevoie de un program(homebrew)!din meniul psp-ul se pot vedea doar MP4! cel putin asai la 3.90 M33-2!si bine inteles si la celelalte softuri mai inferioare ...
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
deci daca vrei softuri homebrew,iti recomand sa modezi psp-ul,daca nu nu-l mode,oricum poti trece oricand la versiunea originala,nu se pierde si nu se strica nimic.legat de jocurile de pe card,acestea la versiunea modat se incarca cu cca 3 secunde mai repede si iti mananca mai putina baterie.s-ar putea pe viitor sa nu poti face legatura intre PSP si PS3 daca ai PSp-ul modat daca esti din Bucuresti).Recomandarea mea:iati PSP e bun si mult peste celelalte console portabile,parerea mea.bafta la alegere(ps:iti pot moda PSP-ul moca daca vrei sa incerci,pm me) bafta!
__________________ play more | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|