![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Pune o intrebare, primeste un raspuns
Vad ca au succes threadurile de genul asta deschise pe celelalte sectiuni, asa ca imi permit sa fac si pe aici unul. Sa incep eu: am un PSP Slim. Pana acum un timp imi incarcam consola prin intermediul cablului USB. Cum conectam cablul, cum incepea incarcarea. De la un momentdat nu se mai incarca. Conectez cablul, NU INCEPE INCARCAREA. Ca sa inceapa activez USB CONNECTION, incarca pana imi intra consola in standby, dupa care nu mai incarca, ba din contra, imi suge bateria. Aveti idee ce-ar putea fi? Mentionez ca am USB CHARGE pe ON si din Settings si din meniul M. Last edited by Chifteluta; 26-07-2008 at 00:03.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| problema psp
am tot facut upgradeuri de firmware.. si am obsevat ca jocurile se incarca din ce in ce mai greu , ca merg intrerupt .. ca si cum procesorul sau citirea pe card nu duc ptr a asigura o functionare buna si liniara. acum e drept .. ptr inceput ma duce mintea intii catre cardul de memorie.. care nu e sony original , este un Lexar.. a mai patit cineva aceata problema ? thx..
__________________ Don't worry, i know what i'm doin'. Trust me ! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Banii nu aduc fericirea dar o intretin... | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
The Auto Sleep feature may not work during the following operations: When connected using the AC adaptor While playing a game During video playback During music playback While playing a slideshow When a PSP-2000 series system is used and USB charging is set While listening to Internet radio Asa ca ii dezactivez Auto Sleep si merge. Intr-adevar, nu e o problema mare, dar e ciudat de ce face asa. Inainte nu facea si nu i-am facut nimic. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: the Game Cast . net |
joaca-te prin recovery menu, dezactiveaza usb charge si activeaza din nou. asa am patit si eu.. dar este inutila incarcarea prin USB, pentru ca sta de 2 ori mai mult decat incarcarea la priza.. si cablul de incarcare la priza este mai mare decat orice cablu usb.. daca vrei sa te joci in timp ce se incarca..
| ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
salut!am si eu cateva intrebari!maine imi cumpar un psp (sunt incepator ,nu prea stiu nimic) -atunci cand il voi cumpara pot sa ma joc numai dupa umd-uri? -stick-ul inclus de 32 de mb cu ce m-ajuta? -pot sa-l ma connectez la internet prin wi-fi? -pot pune mp3-uri prin cablu usb pe el? | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
care ma ajuta cu setarile pt vsh?am umblat pe acolo si a inceput sa se miste greu de ot...am mai umblat si sia revenit, dar nu sa mai inchis, a trebuit sa scot bateria! in fine, apoi sia revenit...totusi daca vrea careva sa ma ajute e ok | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Pune-l in PSP, du-te pe Photo si apasa triunghi,dai Information si vezi ce zice la MagicGate.Daca scrie supported atunci e original.
__________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
am cumparat azi un psp dar inca nu mi-am luat card ,maine imi iau.vreau sa stiu daca se poate face save in memoria lui la un joc pentru ca vreau sa-l inchid dar pierd tot progresul pe care l-am facut in joc(crisis core)!aaa si ce memorie interna are psp !
| ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
nu are memorie interna, il poti opri, doar ridici putin de buton in sus si intra in stand-by. Pur si simplu ridici doar putin de buton cand te joci si intra in stand-by, dupa aia cand il deschizi revine unde era.
__________________ Sustin introducerea testului de inteligenta inainte de inregistrarea pe forum! PSN ID: AllexUziwood | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Salut, De curand am intrat si eu in Clubul PSP cu un nou PSP Slim. Am luat Killzone:Liberation si vreau sa va intreb ce trebuie sa fac sa joc online? Am cont de PSN de la PS3, am facut si cont pe site-ul Killzone si toate alea, cand intru in joc si dau sa bag user/parola imi zice invalid! Am mai citit pe unele site-uri ca trebuie sa-ti faci cont pe www.yourgamingname.com, dar problema e ca nu stiu de unde sa fac rost de network code, nu e nici pe consola, nici in carti, nici sub baterie, etc. De unde trebuie luat codul asta? Doar contul care il faci pe https://www.yourgamingname.com/ il vei folosi in jocurile online? La fel imi cere parca si la Ratchet&Clank: Size Matters! Voi ce a-ti facut sau cum va jucati online pe PSP?
__________________ A.K.A. Mellandriel | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
Cel mai bine cumperi unul Sony original.
__________________ Banii nu aduc fericirea dar o intretin... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |