![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Cum schimb Volume Bar Psp
Am si eu o intrebare .. cum schimb voume bar la psp .. Sunt noob il am de 1 zii si nu ma pricep . Si cum aflu si eu ce versiune ete de fierwall si tot ce mai trebuie sa stiu despre el Imi putetzii lasa si mie aici msg . Ms Anticipat
| ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
Aaaa scuze nu am fost destul de explicit ) . Cum schimbi "look" cum arata volume bar .. ca am luat du pe net un pack cu them si avea pe akolo si volume bar si am vazut unu cu albastru care imi place mult .. Ai idee cumva de unde dau paste la avel fisier?
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
@Apocalipto: Se poate instala o tema , dar doar *.ctf-urile au si skin pentru bara de volum inclusa.Pentru a instala teme custom , ai nevoie prima data de custom firmware (complicat). Dupa de CXMB (pentru a nu mai umbla in /flash0 , scazand riscu de brick). Dupa parerea mea este efort mult pentru ceva nesemnificativ. @CCTCPC: E posibil sa faca brick daca nu este atent , dar in acest caz este un brick software (semi-brick) care se repara cu Pandora.Dar oricum nu poate pune teme pe el deoarece nu are custom firmware (il are de o zii).
__________________ Banii nu aduc fericirea dar o intretin... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | salut
AM reusit sa il schimb dupa ceva timp .. si akum sunt dispus sa ajut si pe alti care vor asa ceva . Volume bar si scris la psp la mine cam asa apare akum Scristul ete la fel ca cel de la 911 Porscha adica cel din a 2 a poza :P | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|