![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Ce psp crezi ca e mai bun/frumos? | |||
| Phat | | 42 | 23.73% |
| Slim | | 60 | 33.90% |
| 3000 | | 75 | 42.37% |
| Voters: 177. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
|
unul si nu se cheama stick,ci card
__________________ Atentie!Campionat Fifa 09 de PSP.Rog seriozitate!Daca vreti sa va inscrieti duceti-va pe Link-ul urmator http://forum.computergames.ro/123-pl...l#post39488666 | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
nu cred.nu am auzitr de asa ceva.daca vrei sa iti pui jocuri pe card ia-ti unul de 16 GB si iti incap vreo 20.daca vrei pentru salvari poti sa iti iei unul de 1/2 GB.eu am de 2 GB am 4 jocuri,5 filme,muzica,teme,etc.
__________________ Atentie!Campionat Fifa 09 de PSP.Rog seriozitate!Daca vreti sa va inscrieti duceti-va pe Link-ul urmator http://forum.computergames.ro/123-pl...l#post39488666 | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2009 |
fratilor am si eu o intrebare .... nu prea mam documentat atat de mult... si miam luat un PSP 3004 PB.... faza e urmatoarea nedocumentandu-ma am luat si eu unu din magazin si am vrut sal modez.... si mam lovit de raspunsul NU POATE FII MODAT ... intrebarea mea este se poate sau nu moda pana la urma ? add alex_colgiu id de mess sa ma lamuriti si pe mine ... ms mult
| ||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 | chickHEN Released! Homebrew on all PSP's | HEN released, PSP Hacks - PSP Slim Hacks aici gasiti o cale sa puneti homebrew pe psp3000
| ||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 Location: bucharest | psp 3004
am un psp 3004 si nu pot sa-l modez. -------------------- Editare ulterioară -------------------- am un psp 3004 si nu pot sa-l modez.stie cineva cand voi putea? Last edited by pksurvivor; 06-05-2009 at 21:44.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 |
Am si eu o problema , de curand mi-am luat un psp model 3003 mergea bine tot cu chicken R2 si 5.03Gen Full mergea perfect tot pana cand ma mancat sa bag un recovery de nicaieri sa nu mai pierd mereu softu ... Intrebare: merge unbricked la el? ![]() ![]() am 2zile de cand il am Unii spun ca nu merge de nici un fel Pandora si Magic stick pe el ![]() astept un raspuns , poate stie cineva cum sa ma ajute | ||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Daca ti se aprinde beculetul verde si ecranul ramane negru pa pa. Ei bine si eu sunt in aceeasi situatie ca tine. Doar ca al meu e 3004. Ce am facut eu?L-am trimis in ita, la garantie(inca nu a ajuns acolo. Luni cred ca ajungd) Ei bine, avand in vedere ca l-ai cumparat de curand, te duci cu el la garantie. Si le spui ca nu ti se mai aprinde. Nu le spui adevarata poveste. Ti s-a dus pur si simplu. Daca merge cum zic eu, sa-mi spui si mie ca eu m-ai am de asteptat. Daca fac aia gura de la magazin, vezi ca pe o carticica a psp-ului scrie ca psp-ul are garantie un an.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |