Results 1 to 9 of 9

Thread: Schimb valutar - Euro (€) in Lei (RON) - Unde e cel mai avantajos?

 1. Back To Top | #1
  Moderator CBR's Avatar
  Join Date
  Sep 2001
  Location
  Bucuresti

  Question Schimb valutar - Euro (€) in Lei (RON) - Unde e cel mai avantajos?

  Am de schimbat o suma considerabila de € in RON. Unde ma duc pentru a schimba cat mai profitabil?

  Banca? Casa de schimb? Am inteles ca se negociaza la sume mari. Cum trebuie procedat?

 2. Back To Top | #2
  gasesti o persoana de incredere care e de acord si schimbi la jumatatea intervalului dintre pretul vanzare/cumparare. in felul asta toata lumea castiga.

 3. Back To Top | #3
  Banned
  Join Date
  Jul 2007
  Location
  Bucharest
  Pe mosilor , te duci la primele 2 case dinspre Obor , sunt 2 arabi cu 2 case de schimb , una langa alta , au cel mai bun curs din Bucuresti si pentru cateva mii de euro mai lasa 100-200 de lei ....... mai jos de atat nu cred ca o sa gasesti.

 4. Back To Top | #4
  Moderator CBR's Avatar
  Join Date
  Sep 2001
  Location
  Bucuresti
  GunX: Imi cam trebuie chitanta pe bani si oricum e vorba de o suma mare....

  InternationGSM: Dinspre Obor, pe Mosilor... Pe stanga sau pe dreapta? Un punct de reper?

  ---

  Alte idei/propuneri?

 5. Back To Top | #5
  ţacau catau's Avatar
  Join Date
  Jun 2004
  Location
  straightland
  http://www.banknews.ro/curs_valutar_banci/

  E doar o idee, nici macar propunere :
  - Euro Cumparare: Emporiki Bank - 3.4240 RON
  - Euro Vanzare: Sanpaolo IMI Bank - 3.4606 RON

 6. Back To Top | #6
  Registered User mateis's Avatar
  Join Date
  Apr 2004
  Location
  Profisol Datacenter
  daca tot e suma mare, iti sugerez sa iei mosilor pe jos, si pe stanga si pe dreapta, de la obor pana la carol, sunt zeci de banci si zeci de case de schimb. la banci nu prea negociaza, insa la casele de schimb, in special daca e arabul acolo, sigur negociaza. ideea e sa stii sa negociezi la sange, initial sa ceri un curs nesimtit, ei or sa zica altceva foarte mic, mai lasi si tu, lasa si ei, si le zici ca pleci. multi in acel moment or sa mai pluseze un pic, vezi efectiv pana unde merge, si pe urma te duci la urmatoarea casa de schimb si procedezi la fel. si vezi unde e cel mai bine pana la urma (eventual iti notezi in carnetel, ca sunt muuulte). succes, timp si rabdare iti urez

 7. Back To Top | #7
  GIS/CAD LS's Avatar
  Join Date
  Apr 1999
  Location
  Time traveller
  am cumparat cu 3.47 azi de la case de schimb valutar, asta in conditiile in care la BCR cursul, la vanzare era de 3.4950. avantaj eu. la alte case de schimb era 3.48, iar la alta banca am vazut cu 3.5000. as merge pe case de schimb sau, cum a sugerat GunX - la o persoana care doreste acest schimb la jumatatea intervalului si toata lumea e multumita. as fi facut si eu asta cu o tipa din fata mea, dar mi-a fost jena sao intreb, sa nu ma considere un rachet, ceva
  xyz

 8. Back To Top | #8
  atentie la comisioanele caselor de schimb.
  Marc Barbu, fotograf.

 9. Back To Top | #9
  Registered User CAlex's Avatar
  Join Date
  Jan 2005
  Location
  Bcuresti
  Trebuie sa fii batut in cap sa iti mai iei teapa cu comisioanele de schimb, nu sunt o problema, la toti e zero. Daca ai de schimbat o suma mare nu gasesti mereu pe strada unul care sa vrea sa faca acelasi lucru, in sens invers.

  Mergi la casele alea de schimb, eu acolo schimb de 2 ani in fiecare luna sume considerabile (500-1000EUR), fara probleme si la cursuri foarte bune. Vezi ca multi au 2-3 case de schimb pe Mosilor, ins ate prinzi repede care cum merg, dupa curs. Pentru vandut valuta recomand asa:
  - casa de schimb pe Fainari, la 20 metri de Mosilor, langa un butic. E un iranian cu un E-Klasse negru care are curs bun si negociaza.
  - casa de schimb cu panou galben de langa Otter. La el trebuie sa intri in camera apartamentului, spatiu mare inauntru. E strain tipul, dar are marje foarte mici si poti negocia.
  - casa de schimb recomandata mai sus. De 2 luni are si un bodyguard solid in fata, fara uniforma. La prima vedere te sperie, insa omul te invita inauntru, iti si sugereaza sa negociezi cu patronul (Iran). Mai are o casa vizavi, in floraria de pe colt.

 1.  

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •