Stiu ca pe-aici sunt o multime de oameni destepti![]()
, asa ca vin si eu cu o problema pentru care am nevoie de sfaturi.
Am o prietena buna care si-a facut de ceva vreme un site, iar eu incerc sa o ajut cu promovarea lui.
Acum cateva luni am facut site-ului o pagina de Facebook – din cea pentru website, care are sus posibilitatea de a strange “Like”.
Pentru ca respectivul site sa stranga cat mai multi “Like” eu folosesc urmatoarea metoda:
Mi-am facut cateva alte conturi pe FB, si pe ele imi strang “prieteni” (add friend), iar dupa aceea acestor prieteni le sugerez site-ul respectiv (Suggest to Friends) – si in final care vor - dau “Like”, care nu vor – nu dau.
Pe la inceput a fost ok, FB era ok.
Insa de o buna perioada de timp metoda a devenit extrem de greoaie, FB imi ingreuneaza f mult eforturile, imi pune piedici : de ex cand vreau sa dau “add friend” cuiva de pe unul din conturi, de multe ori imi spune ca nu cunosc persoana respectiva si nu ma mai lasa, ori dupa ce am dat “add friend” doar la vreo 3-5 persoane imi blocheaza contul pt 2 zile.
Deci prin respectiva metoda merge ff greu.
Deci va rog ajutati-ma cu niste sfaturi:
ce as mai putea face ca sa fac rost ceva mai usor de “Like”-uri pt site-ul respectiv pe Facebook? Ce alte metode mai exista?![]()
Bookmarks