![]() |
| | #1983 (permalink) | ||
| am vazut la consignatiile alea de pe covaci/lipscani whatever sau in Mag unirea la parter.langa scara e un magazin de chestii publicitare (tricouri,cani) aveau si acolo.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1988 (permalink) | ||
|
Unde gasesc haine tip gaming ? Ceva de genul asta: http://www.thinkgeek.com/tshirts/gaming/ dar nu numai tricouri. Ma intereseaza in special asa ceva: http://www.thinkgeek.com/tshirts/gaming/8e31/
__________________ SNAKE KILLED DUMBLEDORE ! | |||
|
| | #1989 (permalink) | ||
|
Intreaba-i pe cei care aduc astea:http://www.smuff.ro/2007/02/15/trico...-si-in-culori/ , poate aduc si ce vrei tu.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #1992 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
au incetat astia sa mai faca periute de dinti oral-b din alea serioase, cu peri tari? de o vreme vad peste tot o varianta cu peri moi, de zici ca-s pentru copii. periuta arata identic cu cea veche*.. insa perii.. ![]() * nu cred insa ca e versiune "moale" a aceleia, pentru ca scrie tot medium pe ambalaj.. | ||
|
| | #1993 (permalink) | ||
| Mendex, mersi. Voi incerca si la H of Art. Daca mai stiti si alt loc va raman indatorat. Mi-am dat comanda de un sacou deschis la culoare si as vrea o camasa mai subtire pentru a crea un contrast placut. Ild, ce faci matusica ? De ce nu incerci alte marci de periute ? Sau ai incredere doar in OralB ?
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #1994 (permalink) | ||
|
ma intereaseaza unde gasesc tricouri simple, neimprimate, diferite culori rezistente la spalat, material bumbac 100 % sau cel putin 85 % pentru ca vreau sa le imprim eu.... si vreau sa fie tricoul ca lumea... Danke
__________________ Quod me non necat me fortiorem facit | |||
|
| | #1997 (permalink) | ||
|
Daca vrei din-aia gonflabila, aveau si la Unirea intr-o vreme. Altfel, pe strada chiristigiilor, in spatele sediului Vodafone. E un camp plin cu canapele ..
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #1998 (permalink) | ||
|
Nu vreau gonflabila si nici rebuturile alea de la Obor nu ma atrag ... asa as putea sa imi iau de la IKEA ca au un model la promotie dar m-am gandit sa intreb poate gasesc si altceva.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #1999 (permalink) | ||
|
Unde gasesc corzi pentru o chitara rece, si ce trebuie sa intreb la magazin? Nu stiu absolut nimic despre ce trebuie sa caut...cate, cum se numesc..etc... help
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |