![]() |
| | #2002 (permalink) | ||
| Quote:
-Mag Muzica la etaj (asta daca au terminat cu renovarea) Spui ce chitara ai si cei de acolo vor stii ce sa-ti recomande. | |||
|
| | #2003 (permalink) | ||
|
Am fost ieri la muzica, si din pacate era inchis...ma uitam prin geam ca boschetaru la ce au pe acolo ... misto ce au prin el..
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #2006 (permalink) | ||
|
Unde gasesc un centru de inscriptionare inele and stuff?
__________________ Asa isi pierde romanu timpul : citeste semnaturile altora . Pana acum ai pierdut aproximativ 2-3 secunde din viata ta citindu-mi semnatura . Daca citesti in medie 10 semnaturi pe zi si facem un calcul simplu rezulta --> 10 x 3 (sec) x 365 (zile) = 10950 ( secunde pierdute in fiecare an cu semnaturile altora ) . 10950 = 182.5 min = 3.04 ore | |||
|
| | #2008 (permalink) | ||
| Quote:
Si lucreaza bine baietii ? Vreau sa`mi scrie pe un inel in jur de 15 litere dar nu vreau sa`si bata joc, ca ar fii pacat de inel
__________________ Yahoo Messenger id_4_computergames | |||
|
| | #2010 (permalink) | ||
|
`unde gasim` un cabinet de stomatologie bun si un stomatolog bun?? -------------------- Editare ulterioară -------------------- `unde gasim` un cabinet de stomatologie bun si un stomatolog bun??
__________________ galofob Last edited by shase9; 02-05-2007 at 15:53.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2012 (permalink) | ||
| Quote:
www.dentalcare.go.ro Daca ai nevoie de nr. de telefon/locatia exacta (in caz ca nu le gasesti pe site) poti sa imi dai un PM. Cand am fost eu (acum un an) prima consultaie nu m-a costat nimic asa ca merita sa incerci. | |||
|
| | #2014 (permalink) | ||
| Quote:
Mai multe amanunte o sa dau pe threadul respectiv daca va fi nevoie.
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #2015 (permalink) | ||
| Quote:
fratimiu a facut un inel la ei pt iubita lui si a fost prea bine scris, partea naspa e ca taxeaza la litera scrisa, dar nu stiu sa iti spun cat era litera
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #2017 (permalink) | ||
| Quote:
Ai economisit 10 litere dintr-un foc asa. Pe putin | |||
|
| | #2019 (permalink) | ||
| Quote:
,magazinele Laguna http://www.bravo.ro/ sau SSAB daca te tine portofelul http://www.ssabimpex.ro/ .Romstal e mai acceptabil ca pret, are o retea bine dezvoltata,la fel ca si Laguna.SSAB e de lux. Edit:a raspuns si Mendex intre timp,deci ai doua recomandari Romstal.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #2020 (permalink) | ||
|
Super link-urile. Multumesc mult. Cred ca ma orientez spre Romstal pentru ca nu am un buget foarte mare pentru aceste cumparaturi. Am vazut pe site la ei ca acorda 15 % reducere pentru comenzile facute on-line. A comandat cineva astfel ? Transportul e gratuit oare ? Nu am citit nicaieri despre asta ...
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |