![]() |
| | #2026 (permalink) | ||
| Quote:
,la capitolul servicii publice comunitare.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #2027 (permalink) | ||
|
Unde pot gasi sos Glenn (ca ala de la KFC)?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2028 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Challenge the races that the others can't win... | |||
|
| | #2030 (permalink) | ||
|
Nekrataal: laboratorul foto de la intersectia Stefan cel Mare / Dorobanti (cel dinspre ASE, pe stanga) parca facea asa ceva.
__________________ Sticky: Proiect pentru copiii saraci! | |||
|
| | #2032 (permalink) | ||
|
Cred ca ar trebui sa numerotam intrebarile. So: 1) Unde pot gasi dvd-uri LabelFlash? 2) Unde pot matrita (nu printa cu imprimanta foto) cd-uri sau dvd-uri la preturi rezonabile (pers fizica)? urmeaza 3)
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2038 (permalink) | ||
|
Orice OCR face conversie imagine-text, Adobe Reader salveaza PDF-TXT, Adobe Acrobat salveaza PDF-orice
|
| | #2040 (permalink) | ||
|
Unde gasesc de cumparat menta proaspata (adica nu uscata). Vreo piata unde sigur se gaseste?
__________________ "All were blown away by the incredibly emotional work where a plethora of musical worlds collide into a space that somehow explains all the reasons to live, love, lament and simply be alive. Taking the soul-searching, ambient aesthetic of his last artist album, Airdrawndagger, Sasha turns up the volume in these new tracks to expose a passion for understanding the self on a universal level where drum beats, lonely echoes, hooks, guitar strumming and bridges make Sasha's music like no other's." | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |