![]() |
| | #2062 (permalink) | ||
|
salut. caut si eu niste suporturi de preturi, cum gasim in hipermarketuri, de 15-20 de cm in lungime (sau latime, nu conteaza). oricum sa fie mari. unde ??
__________________ Don't have sex man. It leads to kissing and pretty soon you have to start talking to them | |||
|
| | #2063 (permalink) | ||
| Quote:
In piata Vitan nu e cine stie ce, iar la macelaria de pe 1 Mai (La Mircea Macelaru') micii sunt cunoscuti in tot Bucurestiul ca sunt buni, dar pastrama de oaie nu prea au.Doar de porc.
__________________ Bla...Bla...Bla... Last edited by bogrado; 25-05-2007 at 14:39.. | |||
|
| | #2065 (permalink) | ||
|
vreau si eu sa imi iau un hamac ![]() Am gasit in Carrf Orhideea, insa erau vreo 20 RON - din-alea din material sintetic...m-am gandit ca nu or fi f. bune, "atata dai, atata face" aveti idee unde pot gasi?
__________________ All you have to decide is what to do with the time that is given to you... | |||
|
| | #2069 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2070 (permalink) | ||
|
Fratzilor, tre sa trimit un pachet la iasi de la bucuresti, si am pe adresa blocul nr 907 al respectivului, unde gasesc unde site anume sa ma lamuresc , unde sa imi zica daca chiar exista blocuri cu numerele astea, si cica au si scari cu nume, ex': scara barbu, e cam ciudat la nr asta de bloc asa mare, deaia apelez poate e cineva din iasi pe aici, ms, raman recunoscator!!!
__________________ mai multe detalii (adidasi + tricouri + accesorii) pe messenger la dani2ingridContact : YM id: dani2ingrid SA FII OM E LUCRU AL DRACU DE GREU !!!!!!!! | |||
|
| | #2071 (permalink) | ||
|
Scara Barbu este scara B. Se folosesc nume de persoane ca sa nu se incurce oamenii cand vorbesc la telefon spre exemplu. Cel mai bine suni la serviciul informatii din Iasi si te lamuresc aia.
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #2073 (permalink) | ||
| http://www.b24fun.ro/?c=21&clb=1187 Google is your friend! | |||
|
| | #2078 (permalink) | ||
|
unde gasesc un adaptor de la 220 la 110 ( priza americana ). am un incarcator venit din america, si trebe sa il "infig" in priza pe la noi
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
| | #2080 (permalink) | ||
|
m am exprimat eu gresit, deci e nevoie de transformator.
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |