![]() |
| | #2082 (permalink) | ||
|
M-a rugat bunica-miu sa-i caut prin Bucuresti un aparat de sudura Eu sunt paralel cu subiectul asta, si nici magazine in Bucuresti nu stiu (in afara de Bricostore, unde am si fost, dar mai tre' sa caut).In principiu caut un aparat sa fie fara transformator (cu inverter parca, nu stiu sigur ca nu am inteles prea bine de la bunca-miu), sa duca 130 amperi si sa fie in juru' pretului de 10mil. Asa ca daca stiti niste magazine in Bucuresti, raman dator pentru info
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #2085 (permalink) | ||
|
in general gasesti la orice copy center daca vrei mai putine sau in carrefour daca vrei mai multe ![]() mai exact, Mr. Bricolage e la a doua statie de la Mall, la intersectia Vitan - Mihai Bravu, vis`a`vis de Prosper.
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. Last edited by n0iz3; 04-06-2007 at 13:30.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2088 (permalink) | ||
|
Am luat eu de la Unirea, mai demult, vreo 2 plase de albe si negre . N-ar trebui sa fie o problema sa gasiti, though...oricum, daca-mi aduc aminte exact locul va zic.Puteti incerca si aici. Omul a vandut si pe forumul nostru, mai demult, si e de incredere.
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! | |||
|
| | #2092 (permalink) | ||
|
Factura o cumperi blank si o completezi singur-singurel. Dar nu s-a eliminat parca obligativitatea de a avea facturi cu regim special ? Deci poti sa ti-o confectionezi pe pisi-ul personal, ca sa zic asa ...
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #2094 (permalink) | ||
|
Forumistii nu lucreaza in magazine de pantofi, sa fie clar. Majoritatea sunt manageri si castiga salarii de peste 1500 de euro. Daca ai fi mai atent si ai citi anumite threaduri ti-ai da seama. Ne-am lamurit , da ?
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #2095 (permalink) | ||
|
Unde gasesc domne asa ceva: http://www.toysrus.com/sm-elmo-tmx-e...i-2327157.html http://www.youtube.com/watch?v=DGB42cstx5A Deja am innebunit cautand prin Pitesti, nu am gasit. Oare se gaseste prin Bucuresti? A vazut cineva asa ceva? Vreau sa imi cumpar sa rad si eu atunci cand sunt suparat, cred ca e o buna terapie ![]() -------------------- Last edited by SpEEdY; 14-06-2007 at 11:25.. Reason: bla | |||
|
| | #2096 (permalink) | ||
|
Unde gasim pe raza mun'cipiului Bucuresti produse Bath & Body Works?
| |||
|
| | #2098 (permalink) | ||
|
la orice praltiker, bricostore si bricolage se gaseste + daca ai magazine din astea mici de constructii si instalatii pe langa tine gasesti si la alea
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #2099 (permalink) | ||
|
unde mai gasesc sampon Herbal Essences? inainte il luam din Carrefour, dar de cateva luni nu il mai au...m-am mutat cu shoppingul la Cora, dar de vreo 2-3 luni nu mai vad nici acolo...are cineva vreo idee? P.S. Borsul Danila Sucks
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #2100 (permalink) | ||
|
Unde se nicheleaza/cromeaza obiecte de dimensiuni mici ?
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |