![]() |
| | #2123 (permalink) | ||
|
vezi ca la fashion tattoo de pe ion mihalache fac si piercing-uri si au si pierce-uri este la parterul unui bloc cam pe unde se interseacteaza ion mihalache cu banu manta
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #2131 (permalink) | ||
|
Nu gasesti. Leva nu e cotata la noi, leul nu e cotat la ei (din cate stiu eu).
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2134 (permalink) | ||
|
Am fost eu in IKEA dar sincer nu prea m-am uitat la saltele, dar din cele pe care le-am vazut majoritatea erau moi si flexibile. Sambata ma duc iarasi sa cumpar o biblioteca si promit sa ma interesez mai bine.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #2135 (permalink) | ||
| Cauta cu Google saltele ortopedice,ai o multime de rezultate si intreaba-i pe cei care vand ce caracteristici au.Sunt si magazine in care gasesti asa ceva.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #2136 (permalink) | ||
u ninanina http://www.saltele-ortopedice.ro/ Destul de ieftine, de la 85 la 250 de lei una.Chiar ma tenteaza una dar trebuie sa schimb si patul pt asta
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #2137 (permalink) | ||
| piciotel Join Date: May 2004 Location: Bucuresti/Calarasi | Quote:
Nu stiu daca e cel mai indicat topic unde sa intreb... Am si eu nevoie de o recomandare pentru o clinica sau spital unde pot face un set complet de analize (sa aiba si tomograf), dar sa termin cu totul intr-o zi. Multumesc! | ||
|
| | #2138 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Bla...Bla...Bla... | |||
|
| | #2140 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |