![]() |
| | #2141 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #2145 (permalink) | ||
|
Praktiker, Bricostore.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2147 (permalink) | ||
|
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2148 (permalink) | ||
|
Nu au linoleum la Praktiker si Bricostore Am fost si au doar niste patrate autoadezive. Exista vreun magazin specializat pentru asa ceva ?
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #2154 (permalink) | ||
|
RvsS - http://www.robe.ro/shop/viewpromo.php?lang=ro&pid=1 Mai cauti si tu pe acolo, am dat un link la repezeala.
__________________ ...u biciz :shifty: | |||
|
| | #2156 (permalink) | ||
| Quote:
Acum, stie cineva unde au astia magazine in Bucuresti ?
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #2157 (permalink) | ||
|
Poti incerca si la Piritex, sau, chiar inainte de Metro/Praktiker Voluntari, este pe dreapta un magazin cu mochete/linoleum cu preturi decente si marfa ok. Dar pt 6 mp e cam departe sa mergi special, plus ca e jale cu circulatia pe Colentina ![]() Mai e si East European Partner parca-i spune, pe Mihai Bravu inainte de podul unde incepea targul inainte. Tot in zona e si Mr. Bricolage, putin mai sus spre Vitan. | |||
|
| | #2160 (permalink) | ||
|
21 - de acord. Fuzz - multumesc. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |