![]() |
| | #2161 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #2167 (permalink) | ||
| Mindscrew, gasesti mojar+pistil la magazinele care vand aparatura si sticlarie de laborator. Pnetru Bucuresti iti pot recomanda unul. Unde gasesc (sau care ar fi cea mai buna solutie) pentru placarea unui metru patrat de perete din spatele unei chiuvete ? Nu as vrea sa pun faianta. M-ar interesa un tapet sau un lavabil mai deosebit, rezistent la apa/umezeala.
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #2168 (permalink) | ||
|
pistil si mojar gasesti de lemn in piata la obor cu 5RON
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #2170 (permalink) | ||
|
As dori o recomandare pt. un medic de familie din Bucuresti. De preferat in sectorul 1 si in primul rand sa nu fie aglomerat. Am deja un medic de familie pe care vreau sa-l schimb deoarece in ultimii 5 ani am fost de vreo 3 ori si am stat cate 3-4 ore(nu exagerez) datorita "doamnelor invarsta" care "socializeaza" in camera de asteptare. Va rog ca recomandariel sa se paca folosind PM-ul pt. a nu exista discutii. Tine-ti minte, va rog, de aglomeratie!!! | |||
|
| | #2172 (permalink) | ||
| Vezi pe la policlinica de pe povernei ca s-ar putea sa nu fie asa aglomerat
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #2175 (permalink) | ||
|
E probabil penibila intrebarea, dar... stie cineva unde pot sa gasesc lanturi de bilute pt dogtags? ![]() Ma intereseaza doar lantul (eventual sa-mi iau mai multe randuri, lol) fiindca la ale mele (cele din poza) mi s-au oxidat or smth bilutele, cred ca de la transpiratie, si din argintii acum s-au facut rozalii, lol. | |||
|
| | #2176 (permalink) | ||
|
unde gasesc o solutie impotriva mustelor? exclus ultrasunete(rezultat zero), raid tot degeaba, kiltox aruncat banii pe fereastra... --------------------
__________________ Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live, 0755-387705 Jocuri PS3 sigilate preturi bune, Jocuri ps3 nesigilate, Cartele Vodafone si Cosmote, numere usoare! Neseriosi tot_yo_andrei(colet neridicat)bucuresti, mentorica(neridicat colet)bucuresti, mecanicdj(marfa proasta)bucuresti, Cryo(schimb defectuos)resita, Candya(schimb defectuos)alexandria, El_cid(nu a trimis marfa)bucuresti, Cata1lin(s-a razgandit)radauti, Pitu(a vandut altcuiva...)bucuresti. Last edited by party_man; 08-08-2007 at 18:50.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2177 (permalink) | ||
|
stie cineva unde pot gasi o portavoce?
__________________ Da o mana de ajutor! http://forum.computergames.ro/45-div...-umanitar.html michelangelo e mort, da vinci e mort; nici eu nu ma simt prea bine... Telefon: 0746.202436 | |||
|
| | #2179 (permalink) | ||
|
unde gasesc in bucuresti magazine cu ceasuri de preferat casio.Acest model ma intereseaza in special http://www.casio-europe.com/euro/wat...amw-702-7avef/ | |||
|
| | #2180 (permalink) | ||
|
Unde gasesc in Bucuresti un cabinet stomatologic bun si cu tarife mai...omenesti?
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |