![]() |
| | #203 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Jul 2003 Location: Bucuresti |
Cel mai bine ar fi sa mergi intr-un cazino, sa castigi masiv, iar pe urma sa incerci sa pleci cu jetoanele, fara sa schimbi in bani. Poate nu se supara. PS: Ivan, ce zici tu acolo de limba materna este totally un-cool si un-trendy.
__________________ Mourrons pour des idées, d'accord, mais d'une mort lente | ||
|
| | #204 (permalink) | ||
|
Unde pot gasi dispozitive UV (preferabil nu prea mari)? Nu de alta dar am facut rost de un pix UV si mi-ar trebui si lumina corespunzatoare.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #205 (permalink) | ||
|
Ivan, i don't like my country, i don't like its language, i don't like its people (ma rog...nu toti, dar pt mine e valabila generalizarea pana la un anumit punct). Totusi, sa sarim peste asta. daca vreti deschid un nou thread in care ma puteti certa si puteti face misto de faptu ca am uitat ca se numesc jetoane, si sa dezbateti problema "generatiei tinere din ziua de azi" pana poimarti. just stick to the topic aici pls. edit: P.S. axelg, lasa atitudinea condescendenta acasa...nu e cazul
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Quote:
http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=119348 vezi postu meu despre cablaje imprimate. | ||
|
| | #208 (permalink) | ||
|
În ultimul număr din Caţavencu există o poză cu „Glucoza Larisa”, pe ambalajul căreia este scris „Sunt o bunătate”. Ofer şi de 10 ori contravaloarea produsului celor ce mă pot îndruma într-un loc de unde să pot achiziţiona respectiva glucoză. Danke.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
|
Cr8Er: Pai are lumina lui, dar mie imi trebuie un dispozitiv care sa il tin in mana in fata discotecii la anumite petreceri. Si mi-e cam naspa sa stau cu pixul in mana. Pe al meu l-am luat prin un prof, asa ca nu iti pot zice de unde sa iei pentru ca nu stiu (oricum 150.000 pixul si 10.000 mina).xaxa: Nu prea vad cu ce sa ma ajute. Mie imi trebuie lumina UV, nu materialul pentru pix.
|
| | #210 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Quote:
asa, mai stiu ca becuri mici de UV mai sint pe la verificatoarele de bancnote, da asta nu te ajuta ca nu stiu cine vinde asa ceva. | ||
|
| | #211 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
.vreau sa stiu cine poate sa ma rezolve si pe mine cu un referat despre viata printesei DIANA sau macar cu niste linkuri inafara de referat.ro. imi trebuie camde 20 de pagini. CU REFERATUL ASTA TTREC SI IO LA ENGLEZA
| ||
|
| | #213 (permalink) | ||
|
Tu nu eşti în stare să cauţi pe Google/Wikipedia?
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #214 (permalink) | ||
|
1961 - biatch born 1981 - big mistake occurs 1997 - biatch dead The End. Quote:
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
| | #215 (permalink) | ||
|
Asta pentru ca la Romana oricum nu mai ai sanse sa treci, nu?
|
| | #216 (permalink) | ||
|
sa de-a naiba - parca a mai intrebat cineva da nu mai gasesc - si nici cum se numesc nu stiu - chestii de le prinzi de picioare si apoi te agati cu ele de o bara a.i. sa stai atarnat cu capul in jos...se gasesc pe undeva ? tnx
__________________ Cuvintele doar distrag atentia... | |||
|
| | #217 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 | Gasesc in Romania un rashguard?
Caut un rashguard de ceva timp, dar cred ca pe la noi nu se gaseste. Sau poate nu stiu eu unde sa caut. Am fost la cateva magazine cu articole sportive, inclusiv la cel mare de langa magazinul Unirea (nu stiu cum ii zice) si la cel la fel de mare din mall-ul din Militari (nici astuia nu-i stiu numele) si nu aveau. Rashguard-ul este un tricou din material semipermeabil, care se pune pe sub costumul de surfing sau cel de scufundare. Cam asa arata: http://www.thesportsauthority.com/pr...entPage=family Are cineva idee daca se gaseste pe undeva pe la noi, si daca da, unde? Site-urile de pe care pot comanda online, ca de obicei, nu trimit in RO..... | ||
|
| | #218 (permalink) | ||
|
Se gaseste la http://www.eastbay.com/catalog/searc...word=rashguard si poti comanda prin http://www.computergames.ro/forum/member.php?u=27651 la pretul produsului plus 15$.
__________________ ... brrrrrrrraaaaainzzzzzzz .. | |||
|
| | #219 (permalink) | ||
|
sleepy...tot in Romania Plaza s-a deschis un stand de echipamente pentru scufundari langa magazinul Infinity (last time i checked) ![]() smoke...nu am vazut nicaieri asa ceva...ar trebui sa intrebi totusi la cateva sali de forta (?) sau sa incerci un custom-made sigur
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #220 (permalink) | ||
|
sleepy...se numeste *Carpatica Diving Center* ![]() P.S. imi cer scuze pentru post-uri consecutive (dar au trecut 2 zile si *edit* este exclus )
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |