![]() |
| | #2203 (permalink) | ||
|
Exista vreo firma care se ocupa cu, cumpararea de calculatoare vechi din care se mai pot salva cateva componente. Am multe de dat si din banii obtinuti intentionez sa cumpar unul nou pe care sa il donez unei case de copii. Multumesc, Eloi.
__________________ Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti. | |||
|
| | #2207 (permalink) | ||
|
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #2208 (permalink) | ||
|
Unde gasesc un atelier care sa lucreze cu fibra de sticla (modelare, etc)? Ma intereseaza pentru masina .
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 | |||
|
| | #2209 (permalink) | ||
| carrefour colentina
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2213 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ My life went to hell and all i've got is this lousy T-Shirt. | |||
|
| | #2214 (permalink) | ||
| eu am mancat la un specific pescaresc cu numele "Mama Leone" care era pe langa cismigiu,nu stiu sigur zona.fructele de mare erau si cu niste spaghete,nu sunt sigur daca asta e reteta originala,a fost prima oara cand am mancat dar au fost bune :P
__________________ 0726.75.22.75-vodafone 0751.47.77.39-orange 0765.248.511-cosmote (cel mai sigur) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |