![]() |
| | #2261 (permalink) | ||
|
Unde gasesc un magazin mai dubios de piese auto (ceva gen Gica's Dacia Repair & Shaorma Shop )? Imi trebuie vopsea cu cupru pentru reparat dezghetare luneta spate, am inteles ca la asa ceva se gaseste, dar la alea "upscale", cu firme vizibile, s-au uitat ciudat la mine angajatii ![]() P.S.: Imi tre' pentru un BSEL mod, daca conteaza
__________________ loc de inchiriat | |||
|
| | #2262 (permalink) | ||
| Quote:
Tu vorbesti serios? Metro NU Penny NU Plus NU Ca de astea am in zona
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #2263 (permalink) | ||
|
o bacabie orientala(arabeasca)?
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #2264 (permalink) | ||
| Quote:
De Cora/Carrefour nu mai zic
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #2266 (permalink) | ||
| Aiwa: eu stau in Germania si de un an de zile folosesc asa ceva, bine, nevastamea le cumpara, o sa ma interesez la ce pretzuri sunt aici sitzi spun, asta in caz ca nu gasesti unde a spus ,,INDIE"
__________________ mai multe detalii (adidasi + tricouri + accesorii) pe messenger la dani2ingridContact : YM id: dani2ingrid SA FII OM E LUCRU AL DRACU DE GREU !!!!!!!! | |||
|
| | #2267 (permalink) | ||
| evaluare bijuterii
unde se pot autentifica/ evalua o pereche de cercei foarte vechi cu diamente si montura in platina(mai au in centru o piatra semi sau chiar pretioasa, nu mai stiu) si un inel la fel de vechi? De asemenea, se pot vinde pe undeva o pereche de covoare persane (cisnadia) de prin '87(si cam pe unde ar fi pretul corect) ? Imi aduc aminte ca atunci au costat o gramada de bani. Covoarele au fost impanate bine cu levantica, naftalina si stranse in sul, adica sunt ca si noi.
__________________ Ceea ce nu te omoara te face mai puternic | |||
|
| | #2268 (permalink) | ||
| merci mult. trag o fuga saptamana asta.
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #2272 (permalink) | ||
| Quote:
Pt covoare incearca pe okazii.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #2275 (permalink) | ||
|
AH, ca veni vorba de borcane... Borcane si sticle (goale) pt muraturi si ardei la otet unde pot gasi?
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #2276 (permalink) | ||
| Quote:
Incearca la Apro Mat sau cum se numeste depozitul ala, maica-mea a cumparat ieri 35 de borcane de acolo (8500 cu tot cu capac , fata de 12-13.000 in piata). este unul in Militari... altele nu mai stiu, dar e posibil sa gasesti
__________________ Da o mana de ajutor! http://forum.computergames.ro/45-div...-umanitar.html michelangelo e mort, da vinci e mort; nici eu nu ma simt prea bine... Telefon: 0746.202436 | |||
|
| | #2277 (permalink) | ||
|
unde pot gasi PSP Slim WHITE nu ice silver ?? accept si link-uri de mag online (straine)
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #2279 (permalink) | ||
|
Imi puteti recomanda niste magazine de prezentare pentru usi metalice?(In Bucuresti).
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. Last edited by TheCrusher; 08-10-2007 at 20:36.. | |||
|
| | #2280 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.video-s.ro/ Crusher, la hornbach, bricostore, praktikerr, mr bricolage etc ai fost?
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |