![]() |
| | #2301 (permalink) | ||
|
Stie cineva o firma sau persoana fizica care sa monteze jaluzele verticale la o fereastra mica? Am incercat la vreo doua, dar toate au o suma minima in care eu nu ma incadrez, pentru cafereastra pentru care vreau e sub 2 mp2. So, daca ma puteti ajuta cu un nr de tel sau id ceva, it will be greatly appreciated. 10x
| |||
|
| | #2302 (permalink) | ||
|
Care era suma minima ? Cat te costa pt fereastra ta? Ai putea incerca la userul osc1or, el se ocupa cu asa ceva.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #2303 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2304 (permalink) | ||
|
Unde gasesc si eu de cumparat (max. 2 buc) port credit card? Am vazut pe net la firme cu obiecte promotionale (inscriptionabile cu numele si sigla firmei), insa nu vand decat de la 25 de bucati in sus. Preferabil ar fi ca cel din poza si in care sa pot pune minim 10 carduri. Multumesc anticipat!
__________________ Never odd or even. | |||
|
| | #2306 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #2308 (permalink) | ||
|
Hei guys, unde naiba gasesc in Bucuresti o electrovalva pt masina de spalat automata?! Momentan am pus una cu o singura iesire dar eu am nevoie cu 3 ca nu-si face programele si trebuie sa dau din manuta la butoane. Evident ma copleseste faza asta , Help!
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #2309 (permalink) | ||
|
unde pot gasi aceasta tastatura ? http://www.shopit.ro/periferice/tast...nq/a800-white/ as vrea sa merg la sigur intr-un magazin gen ultra pro, depozitul de calculatoare..etc. ms
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #2310 (permalink) | ||
|
Pai si ComboPC (shop it) e destul de "la sigur"... ce anume vrei sa aiba magazinul?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2311 (permalink) | ||
|
deci nu stiu sa ajung la sediul lor, am vzt hrta si m-as pierde pe stradutele alea ..
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #2315 (permalink) | ||
|
Victoria's Secret (pt femei).
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2316 (permalink) | ||
|
help needed. Unde gasesc o forma de castel sau o cofetarie, un magazin, de unde pot sa comand/cumpar un castel de ciocolata (nu vreau ceva mare, ci mic sa fie) Pls help! edit : ceva de genul asta http://www.smuff.ro/2007/10/18/forma...r-cavalerilor/ poate sa fie si mai mica :-)
__________________ Sometimes i can't fight for the things that are worth fighting for... Last edited by Proof_ro; 30-10-2007 at 23:05.. | |||
|
| | #2317 (permalink) | ||
|
Caut o palrie din piele de cangur. D-aia in stil australian. Pe unde as putea gasi ? Multam.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |