![]() |
| | #262 (permalink) | ||
|
O găseşti aici.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #264 (permalink) | ||
|
caut si eu ceva eram intr-o plimbare prin iasi in caminele din tudor si am vazut scris pe o usa "vand TERMOCLENCI" de atunci ma cam bantuie intrbarea "ce e acela un termoclenci" are cineva ideia sau macar a auzit?
__________________ orgoliul se naste din tensiunea si oboseala constiintei, din neputinta de a exista pur si simplu natural | |||
|
| | #265 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 | Quote:
Nu stiu daca mai e de actualitate intrebarea ta de acum 3 luni, dar am vazut ceasul chiar zilele trecute, si mi-am adus aminte de thread-ul asta. Ceasul este marca TCM, exact ca in poza ta, la 600.000. Magazinul se afla chiar linga statia Uverturii (tramvai 41 - intrarea in pasajul Lujerului, Militari). Linga statie, cum te uiti inspre intrarea in pasaj, pe dreapta, sint citeva magazinase, iar cel cu pricina are o copertina galbena...pe care scrie TCM | ||
|
| | #266 (permalink) | ||
|
Un magazin TCM este şi pe Splai, între Unirii şi Naţiunile Unite, peste drum de tribunal.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #268 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 | Quote:
.Oricum, daca mai stiti TCM-uri si prin alte zone, postati pe-aici, tocmai pentru ca la fiecare e posibil sa gasesti altceva...si citeodata chiar vreo chestie interesanta | ||
|
| | #273 (permalink) | ||
|
Ştie cineva unde mai pot găsi Caţavencu de săptămâna asta? Miercuri n-am apucat să-l iau, iar în rest mi se spune la toate chioşcurile că a venit « cineva » şi a cumpărat toate exemplarele. Ce a fost aşa interesant?
|
| | #277 (permalink) | ||
| Fisha postului gestionar(sef-depozit)
Daca are cineva la indemana sau stie pe unde as putea gasi (internet de preferinta) e destul de urgent imi trebuie pt un proiect care trebuie sa-l predau in loc de examen.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #279 (permalink) | ||
| Quote:
Or fi si pe la noi...dar la restaurante Candy&Chocolate de lux...
__________________ Life is like a box of chocolate...you never know what you get next... | |||
|
| | #280 (permalink) | ||
| caut magnet
stie cineva unde pot gasi niste magnet sau mai degraba niste folii magneti sau mai bine zis magnet flexibil??
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |