![]() |
| | #2862 (permalink) | ||
|
Stie cineva un site de petitii online cu un sistem de track IP, unde sa nu poti vota decat o singura data de pe IP-ul respectiv? Vreau sa fac o petitie cinstita, nu sa votez singur de 1 milion de ori cu mailuri fictive. Multumesc.
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| | #2863 (permalink) | ||
|
Asa ceva unde as putea gasi ? ... http://www.cadouinedit.com/magazin-o...0a3-p-204.html
__________________ Useri Neseriosi - m3 GSM : Il primesti in Inbox daca te intereseaza | |||
|
| | #2866 (permalink) | ||
| Quote:
Recomandarea mea o gasesti mai jos(Oreste Gheorghe). Eu am fost la el acum mai bine de un an jumatate. Atunci lucra la Victoriei. Este tanar si este super de treaba. Ce e important e ca inainte am fost la doua consultatii la care mi s-a spus ca nu au ce face si trebuie sa imi scoata doua masele. Dupa care am fost la Oreste. El a reusit sa nu imi scoata nici una ci doar le-a reparat iar acum maselele sunt super ok. http://www.dentalcare.go.ro/contact.htm Eu m-am inteles super bine cu el si mi-a placut foarte mult ca era pasionat. | |||
|
| | #2867 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2869 (permalink) | ||
|
Unde gasesc un bec (lampa) pentru un aparat pentru diapozitive ? Exista vreun magazin specializat in asa ceva ? La magazinele de bricolaj nu am avut mare succes
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #2875 (permalink) | ||
| Quote:
, vb cu el la per-tu, mi-a zis ca n-am nici pe dracu si consultatia e moka, dar am fost atent cu el.Recomand!! P.S. Nr de pe site e nr lui personal. | |||
|
| | #2877 (permalink) | ||
|
O bona buna cu referinte?
__________________ Conroe 6600@3200 Mhz,Thermalright Ultra 120+Akasa 120,DFI P-965-S Dark, 2 Gb A-Data Extreme DDR 800+, 2xMaxtor 160Gbx2 Sata, WD 640 Gb AAKS, WD 500 Gb AAKS, PIONEER 212BK, NEC 3550A, 8800 GTX Twintech, Asus AGEIA Physx, Eizo L985EX S-IPS, Creative X-Fi Fatal1ty FPS rack&remote, Creative Inspire 5.1 5300-Logitech Mx 700 on Func 1030 black, Logitech DiNovo-Hardcano 10-Enermax UCA8FATR4, Chieftec Dragon full tower modded-Enermax Liberty 500W, 8 coolers-APC Smart UPS 1000VA-ACER 5101 WLMI Laptop | |||
|
| | #2880 (permalink) | ||
| Sunt mai multe marci, Carlsberg, Heineken si altele. De recomandat iti recomand Heineken, care e ceva mai scump decat restul, intre 42-55 RON (Carrefour, Billa, Metro), insa e facut in Olanda, la mama lui si nu se compara la gust cu ce gasesti pe piata noastra la ora actuala. De asemenea, are un sistem de turnare gen dozator de bere si o sa fie o placere sa il bei cu prietenii. Prima data cand ne-am luat un butoias ne uitam toti uimiti cand ne puneam in pahare .PS: Il poti pastra dupa desfacere 30 de zile in frigider fara sa se strice gustul (asta in cazul in care rezista atat de mult ).
__________________ Defectiune tehnica. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |