![]() |
| | #3021 (permalink) | ||
|
bricostore
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #3023 (permalink) | ||
|
unde gasesc o biblioteca in zona titan-23 august sau prin imprejurimi... Multumesc
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #3024 (permalink) | ||
|
unde as putea gasi de cumparat intr-un magazin normal o papusa ca aceasta WITCH Transforma - Papusa Hay Lin - Giochi Preziosi imi trebuie azi sau maine si nu am timp ptr comanda online multumesc | |||
|
| | #3026 (permalink) | ||
| o ora de parcare gratuita, apoi 3RON/h, pana pe 30 noiembrie ai primele 3 ore moka asa ca go shopping now ![]() era si cazu` sa o puna cu plata....daca mallu` se inchide la 10, atunci la 12 de ce draq 1/3 sau chiar jumatate din parcare era ocupata de masini? ![]() Kuchi vezi la metro ca s-ar putea sa fie
__________________ Strangers of the past walking in the present, just shadows? | |||
|
| | #3028 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 |
Mall-ul Vitan nu stiu sa aiba parcare subterana ![]() normal mi s-ar parea ca vecinii sa poata parca acolo noaptea fara plata. in definitiv, mall-ul aduce o gramada de neplaceri pt cei din vecinatate (trafic, galagie etc) si frumos ar fi sa ofere si ei ceva comunitatii.
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #3030 (permalink) | ||
|
nu cred ca a aparut Copiii lui Hurin Tolkien J.R.R Editura RAO - LIBRARIA BUCURESTI e trecuta ca si in curs de apartie, iar la RAO pe site, nici nu apare | |||
|
| | #3031 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Strangers of the past walking in the present, just shadows? | |||
|
| | #3032 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 |
e vorba de relatiile cu comunitatea locala. daca eu decid sa deschid un WC cu plata la tine in scara blocului, o sa te plangi ca mirosul deranjeaza vecinii sau o sa te bucuri ca o femeie de pe la tzara o sa aiba un loc de munca pe post de taxatoare? cat despre parcarea de la mall, crezi ca oferirea posibilitatii vecinilor sa parcheze acolo noaptea gratuit (sau contra unui abonament modic) o sa-i duca la faliment? ei castiga destul din vanzarile din magazin, parcarea ar trebui sa fie o chestie care sa ajute la impulsionarea vanzarilor (sa aiba cumparatorii unde parca) nu sa fie o sursa de profit.
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #3033 (permalink) | ||
|
comparatia nu e potrivita ![]() totusi, nu vad de ce s-ar plange locatarii de prin zona...ca dupa ce a aparut mallul toti au sarit cu pretu` in aer si la chirii si la vanzari si cand ii intrebam de ce anume fiecare motiva simplu si sec - pai e langa mall
|
| | #3039 (permalink) | ||
|
Este vreun centru (institutie de ajutor social) pentru persoanele fara adapost in sectorul 4? Google nu m-a prea ajutat. Adresa, link, ceva?
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |