![]() |
| | #3081 (permalink) | ||
|
Exista inca magazin Panasonic pe Calea Mosilor. Aproape de intersectia cu Bd. Carol, pe partea dreapta cum mergi spre Bucur Obor.
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #3082 (permalink) | ||
|
O sa ma duc si acolo. Am fost azi in magazinul ala diverta de la unirii si am gasit niste casti panasonic. In cutie aratau grozav. Cand am ajuns acasa si le-am scos... fir de maxim 20 cm lungime si un rahat de snurulet care trebuie pus la gat (nu le suport) ![]() Nu inteleg ce le-o fi asa de greu sa puna doua casti si sa le traga un fir de cca 1 m, sau ma rog, cat sa-ti ajunga de la urechi la curea/buzunarul de la pantaloni (asa erau alea din poza pe care am pus-o in pagina cealalta). Anyway, mersi pentru sfat
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #3083 (permalink) | ||
| Come on people. Be creative!
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #3084 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Bucuresti |
Unde se gasesc in Bucuresti portofele de piele (sau imitatie) neagra, mata, simpla, nu de crocodil, bizon sau pisica de mare, de relativa buna calitate fara sa fie (neaparat) de firma si la preturi rezonabile - cam un milion ?
| ||
|
| | #3091 (permalink) | ||
|
Daca arde, poate pui mina pe ingrediente si o construiesti singur. LE: stiam eu ca se ascunde pe undeva. Iaca: Pasta Curry THAI CH. 110G 13,85RON Last edited by stiller; 08-11-2008 at 20:03.. | |||
|
| | #3093 (permalink) | ||
Apropo de condimente, daca stiti un site (sau magazin) specializat in picanterii, mai ales ardei iuti (murati, uscati sau natur) - dar si altele de la piper si hrean la toate grozaviile asiatice sau sud-americane - postati-l si aici sa nu va inflamati de unii singuri | ||
|
| | #3094 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Galangal Ulei de alune <<- btw, astia au niste oteturi tentante. Despre tulpini de lemongrass intreaba pe forumul de la culinar.ro, vei primi raspuns. Mai jos, amestecuri perverse Nomu si gastronomie decadenta pentru Omul cu Cablul. De la pravalia Klasse. | |||
|
| | #3095 (permalink) | ||
Totusi stie cineva unde se pot gasi diverse legume si fructe picante, in special ardei dar si diverse bobite, pastai etc. ? Ma intereseaza produsul finit, nu ingrediente si prafuri intrucit eu nu gatesc, doar maninc | ||
|
| | #3096 (permalink) | ||
|
Salomon fusion dry sau unde gasesc macar multe produse Salomon? asa arata Salomon Men's Fusion Dry Shoe - Free Shipping
__________________ Conroe 6600@3200 Mhz,Thermalright Ultra 120+Akasa 120,DFI P-965-S Dark, 2 Gb A-Data Extreme DDR 800+, 2xMaxtor 160Gbx2 Sata, WD 640 Gb AAKS, WD 500 Gb AAKS, PIONEER 212BK, NEC 3550A, 8800 GTX Twintech, Asus AGEIA Physx, Eizo L985EX S-IPS, Creative X-Fi Fatal1ty FPS rack&remote, Creative Inspire 5.1 5300-Logitech Mx 700 on Func 1030 black, Logitech DiNovo-Hardcano 10-Enermax UCA8FATR4, Chieftec Dragon full tower modded-Enermax Liberty 500W, 8 coolers-APC Smart UPS 1000VA-ACER 5101 WLMI Laptop | |||
|
| | #3098 (permalink) | ||
| Quote:
Parca centrul vechi - straduta de langa kenvelo ... Pe langa H2o daca te ajuta mai mult...
__________________ Useri Neseriosi - m3 GSM : Il primesti in Inbox daca te intereseaza | |||
|
| | #3099 (permalink) | ||
| Quote:
Salomon Romania: Skiuri, Clapari, Bete, Casti, Manusi, Imbracaminte, Incaltaminte, Snowboard - Salomon.ro by Master Grup
__________________ mistrie Member of ... | |||
|
| | #3100 (permalink) | ||
|
Salomon mai avea si la penultimul etaj al magazinului Unirea in aripa Calarasi. Unde gasesc suport pentru numarul de inmatriculare. De preferat nepersonalizat si la un magazin din Sectorul 1 sau Sectorul 2 (Obor, Stefan cel Mare) Am sanse in hipermatketuri? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |