![]() |
| | #3101 (permalink) | ||
|
Unde gasesc masina manuala de umplut carnati ? Si la pret decent ?
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #3102 (permalink) | ||
| Avem di tăti. 112 RON e decent? Cu ocazia asta am vazut si niste "celule pt. fierbere si afumat". Cool, dar nu pentru acasa, din pacate.
| |||
|
| | #3107 (permalink) | ||
|
@AdyAero: Merci. E OK ca se vand si pe bucata ca doar de unul am nevoie. Quote:
- Deasemeni e un magazin pe Calea Dorobanti cum vii de la ASE pe stanga. Eu am luat acum cativa ani undele din aluminu de care sunt super multumit. (Acum nu mai sunt 100% sigur ca mai au deoarece nu am mai intrat de atunci, iar din vitrina vad ca au dat-o mai mult in draperii si perdele) - magazinul Obor | |||
|
| | #3110 (permalink) | ||
| Quote:
Si sunt cam departe.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #3113 (permalink) | ||
|
| | #3114 (permalink) | ||
|
nu stiu daca a mai intrebat cineva sau nu...dar totusi UNDE GASESC o TOCILARIE , dar atentie ,care imi poate ascuti patinele. ps: am fost in obor la vreo 2 tocilarii: la nea' mihai si inca unul un pic bronzat si au spus ca nu se baga. *primul mi-a dat indicatie ca ar fi unul pe stefan cel mare (din auzite) , nu mi-a putut indica locul exact. **al doilea- mi-a spus sa ma duc undeva pe calea victoriei langa piata amzei , pe un gang (asa ceva). voi aveti cunostinte de o tocilarie, care imi poate ascuti patinele?!
__________________ Vanzator/Cumparator - daniel Zona: Dristor-Mec. | |||
|
| | #3116 (permalink) | ||
|
sldr, e o vinoteca pe Ion Mihalache. De la intersectia cu Barbu Delavrancea (Banu Manta) la 19 secunde spre Victoriei, pe partea stanga cum te duci spre Victoriei. Exista de asemenea pe Ion Campineanu unul (sau doua) magazine cu diferite vinuri, nu stiu daca au vinuri romanesti. Spre Magheru, pe langa French Bakery. Intrebare: unde gasesc malt si hamei? | |||
|
| | #3118 (permalink) | ||
|
Un vin italienesc de 34 de ani te coafeaza?
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #3119 (permalink) | ||
|
probabil imi vei face o oferta pe care o sa o pot refuza ![]() nu am cine stie ce bani de cheltuit, ne strangem cativa si cumparam un suport de sticla misto si un vin mai acatarii pentru o onomastica, cu vinu am gasit cate ceva pe la nik classic pe dorobanti... ms pt ajutor si pt oferte every1, case closed
__________________ .si de la capat | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |